(P) Mesaje de iubire care ne țin aproape de prieteni în pandemia de Coronavirus

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
promo

E important să rămânem fizic departe unul de altul, dar aceasta depărtare fizică, nu trebuie să ne despartă sufletește de cei dragi.

Trebuie să rămânem aproape prin gânduri frumoase de dragoste și iubire, mai mult decat oricând în această carantină și perioadă de izolare. Un mesaj pentru cineva, fie un sms, fie pe whatsapp sau messenger, va aduce bucurie și apreciere de la cei care îl primesc. Acesta este gestul care va trezi sentimentul pentru cei dragi că nu i-ai uitat în această perioadă de izolare.

Este un risc pentru toți să intrăm în depresie și să ne simțim triști, dar putem opri asta prin mesaje și gânduri care să aducă bucurie. Câteva exemple frumoase pe care le-am gasit le aveți mai jos.

1. Știai că zâmbetul unuia care suferă e mai dureros decât lacrimile unuia care râde?
Chiar daca râd să știi că inima mi-e tristă că nu ești lângă mine...

2. În noaptea tristă care ne desparte, de vei simți în jurul tău suspine, să nu te sperii...
E dorul meu ce vine să adoarmă lângă tine

3. Aș vrea să fiu o stea să strălucesc numai pentru tine, să mă transform în ploaie să cad ușor peste trupul tău fierbinte să mă evapor și.. să ajung din nou la cer să le zic îngerașilor cât de mult te iubesc!!

Alte mesaje frumoase de dragoste se găsesc pe http://www.portalroman.com/mesaje/Dragoste.html

De asemenea, pentru că tot se apropie Paștele, faptul că suntem distanțați nu trebuie sa ne oprească să le arătam celor iubiți că le suntem aproape. Un exemplu de mesaje frumoase de Paște pe timp de coronavirus, ar fi urmatoarele:

1. Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Dar acum, cel mai bine este să fim departe. E mai bine pentru noi să nu ne vedem acum, decât să nu ne vedem deloc mai târziu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm cum se cuvine!

2. Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. De data asta cel putin te va gasi acasa.

3. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paste Fericit!

4. Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

5. E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. Sa ne rugam sa trecem cu bine peste pandemia de Coronavirus. E ziua Învierii domnului. Paşte fericit!

Mai multe mesaje de Paște se pot găsi aici http://www.portalroman.com/mesaje/Paste.html de asemenea în perioada de Paște, avand în vedere contextul actual, se asteaptă un numar impresionant de căutaril pe google pentru urări și chiar depăsirea maximului inregistrat în 2011, conform Google Trends
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO