(P) Iată cum poți avea o duminică relaxantă, doar pentru tine, în 3 pași simpli

25-01-2021 16:29


(P) Iată cum poți avea o duminică relaxantă, doar pentru tine, în 3 pași simpli

După o săptămână de muncă tot ce îți dorești atunci când vine weekendul este să te relaxezi.

Există o mulțime de metode pentru a te simți în largul tău și a te bucura din plin de zilele libere. Totuși, câteva dintre ele te vor ajuta să te simți eliberată de stresul de la lucru și să primești toată energia pozitivă într-o zi de duminică numai bună pentru asta. Dacă îți dorești să afli care sunt pașii simpli pentru o zi completă de liniște și relaxare chiar la tine acasă, citește în continuare acest articol.

Iată 3 lucruri pe care le poți face într-o zi de duminică pentru a te relaxa:

 

Ceaiuri si filme/seriale

Ce poate fi mai relaxant decât un ceai pe care să-l bei uitându-te la serialul preferat sau la un film bun? Există o mulțime de arome pe care le poți încerca și sigur ziua ta va fi mai bună gustând ceva ce să îți încânte papilele gustative. Fie că alegi un ceai alb, negru, cu matcha sau alte arome, nu uita să te așezi confortabil, să iei o pătură pufoasă și să te pregătești de relaxare. Oricât de activă ești ca persoană în general, câteodată ai nevoie de câteva momente de repaus sau poate chiar o zi întreagă. Întotdeauna e bine să ai câteva ceaiuri preferate acasă pe care să le poți savura oricând dorești, în funcție de starea de spirit și de momentul zilei.

 

O baie fierbinte

Un alt pas care te duce direct către tărâmuri liniștite este pregătirea unei băi. Poate ai pe acasă niște sare de baie cu miros plăcut ori un gel spumant care să îți umple cada de miresme. Folosește-le, aprinde câteva lumânări pentru a crea o ambianță pe măsură și pregătește-te de momentele tale de liniște și pace. Pentru a completa scena poți să pui puțină muzică de fundal și să savurezi un pahar de vin. Dacă ai un suport pentru cadă pe care să îți pui telefonul, laptopul sau o carte, atunci cu siguranță vei petrece cel puțin o oră bucurându-te de moment.

Yoga

Un alt pas pe care îl poți urma pentru a avea o duminică relaxantă și plină de lucruri pozitive este să încerci ceva nou, dacă nu ai mai facut-o până acum, și anume yoga, o practică din ce în ce mai căutată în ultima vreme în România. Nu ai nevoie de lucruri suplimentare pentru a putea practica, așa că nimic nu te poate împiedica să faci acest lucru. În plus, nu doar că faci mișcare, dar îți eliberezi mintea de griji, pregătindu-te pentru o nouă săptămâna și pentru noi provocări.

Indiferent de ce alegi să faci într-o zi de duminică, important este să savurezi fiecare moment de liniște, relaxându-te atât singură, cât și alături de persoanele dragi sau de partenerul tău. Creează-ți clipe pline de căldură și de liniște îmbibate în mirosuri dulci și arome de poveste. Poți să ai chiar la tine acasă cel mai bun spa sau sală de fitness. Savurează un ceai aromat uitându-te la un film și bucură-te de cele mai frumoase momente într-o zi de duminică așa cum se cuvine.

Sursa: Pro TV

Tags: ceaiuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO