(P)Dezinfectanți mâini și soluții medicale

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
dezinfectanti maini

Personalul medical și persoanele care se confruntă constant cu diverși contaminanți, prin natura activității lor, ar trebui să folosească periodic dezinfectant mâini și dezinfectant de suprafețe.

Acest lucru este necesar nu numai pentru angajații clinicilor, ci este necesar și pentru pacienți (tratarea pielii înainte de injecții, donarea de sânge, intervenție chirurgicală), lucrătorii din industria alimentară, catering, comerț, farmaceutică, cosmetică, parfumerie și alte industrii care necesită respectarea strictă a standardelor sanitare și igienice. Însă, nu este necesar să lucrezi în niciunul dintre aceste domenii pentru a utiliza un astfel de dezinfectant, deoarece acestea pot fi utilizate atât de persoanele adulte, cât și de copii. De asemenea, pot fi utilizate de cei care îngrijesc persoane în vârstă sau persoane bolnave. Magazinul online sterge.ro oferă o gamă bogată de dezinfectanți mâini.

O persoană se confruntă în mod regulat cu pericolul de a contracta tot felul de infecții. Această amenințare este deosebit de ridicată, de regulă, în instituțiile medicale, din cauza concentrării mari de persoane cu diverse boli. De asemenea, există un risc mare de infecție în prezența unei răni deschise, în timpul operației. Prin urmare, este necesar un set de măsuri care să vizeze eliminarea agenților patogeni. Dezinfectanții sunt folosiți pentru dezinfectarea instrumentelor medicale și a diferitelor suprafețe. Asistența și dezinfectarea la timp pot reduce răspândirea infecției și pot elimina complet infecțiile periculoase.

Sortimentul magazinului online sterge.ro include dezinfectanți pentru diverse scopuri, volume și metode de aplicare. De asemenea, magazinul online oferă o gamă largă de dezinfectanți pentru mâini și pentru alte scopuri.

Dezinfectant mâini împotriva microorganismelor

Dezinfectantul de mână acționează datorită compoziției sale complexe. Cu toate acestea, nu este potrivit și pentru curățarea tuturor tipurilor de suprafețe. Dezinfectantul pentru mâini ucide majoritatea microbilor. Când este aplicat pe mâini timp de aproximativ 30 de secunde, va elimina într-adevăr multe forme de bacterii, precum și multe virusuri. S-a dovedit a fi foarte eficient împotriva anumitor forme periculoase de bacterii, cum ar fi stafilococul aureus rezistent la meticilină, care poate provoca boli fatale. Toți oamenii prezintă la un moment dat bacterii pe mâini. Un dezinfectant pentru mâini nu este la fel de eficient la prevenirea tuturor germenilor, deoarece unele virusuri sunt răspândite prin aer de la persoanele infectate, așa cum se întâmplă cu răceala obișnuită. Cu toate acestea, utilizarea dezinfectantului de mâini în școli, este asociată cu o scădere a ratelor bolilor.

Mai ușor de utilizat


Un alt motiv pentru care dezinfectantul de mâini poate fi mai eficient decât spălarea mâinilor, în unele cazuri, este acela că este mai ușor și mai rapid de utilizat. O curățare cu adevărat eficientă a mâinilor necesită apă caldă, săpun și curățare pentru aproximativ două minute. Dezinfectantul de mână poate fi purtat în sticle mici și si actioneaza in aproximativ 30 de secunde, pentru a curăța la fel de eficient ca spălarea mâinilor cu apă și săpun. Cu toate acestea, dezinfectantul de mâini nu va satisface toate nevoile. Acest produs nu îți poate curăța în mod eficient mâinile atunci când sunt expuse sângelui sau fecalelor. Dezinfectantul pentru mâini nu este întotdeauna eficient pentru unele persoane care lucrează în industria alimentară, unde mâinile sunt adesea ude în timp ce pregătesc mâncarea. Nu poate elimina eficient materiile fecale de pe mâini sau de la manipularea gunoiului de grajd, decât după o spălare în prealabil cu apă și săpun.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO