(P) De la Casa Eduard poți achiziționa canapele și colțare la comandă

(P) De la Casa Eduard poti achizitiona canapele si coltare la comanda

Plecând de la ideea că în orice încăpere trebuie să existe mobilier deosebit şi de calitate.

 

Casa Eduard execută mobilă la comandă, în care se combină armonios inovativitatea şi rafinamentul, indiferent că în discuţie intra canapele fixe sau extensibile, colţare, paturi, fotolii, dressing-uri şi bucătarii. Experienţa relevantă în domeniul producţiei de mobilă, angajaţii dedicaţi şi managementul companiei pliat pe nevoile clienţilor, au determinat ca succesul să nu întârzie să apară.


Din oferta producatorului de mobila, expusă şi online pe site-ul CasaEduard.ro, fac parte modele diverse de mobilier, într-o paletă de culori atât de extinsă, încât este dificil să nu se găsească o anume nuanţă preferată. Tonurile electrizante se împletesc potrivit cu diferite modele, ca împreună să ofere produsul pe care clientul îl doreşte. Tot mobilierul conceput în fabrica poate să aducă un plus de imagine în interioare. De la design şi culori curajoase, până la elemente clasice, clienţii pot găsi la Casa Eduard exact ceea ce își doresc.


Foarte important de menţionat, producţia fabricii se adresează inclusiv persoanelor care îşi doresc piese de mobilier unicat, în ideea în care oferta include şi mobilă sculptată manual gândită să schimbe orice interior într-unul deosebit şi atractiv.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali


Pentru a multumi un numar mare de clienti, strategia implementată priveşte inclusiv accesibilitatea pieselor de mobilier în ceea ce priveşte preţul. Pe site-ul anterior menţionat, în categoria „Promoţii”, utilizatorii online pot să vizualizeze produse cu preţuri reduse în anumite perioade.


Livingurile în care se aduc canapele noi vor arăta spectaculos
În categoria „Promoţii” de pe site-ul companiei, produsele expuse la preţuri mai mici pot fi o buna optiune pentru cei care doresc o piesa noua de mobilier :


• - canapelele extensibile şi fixe: cu design modern, canapelele sunt executate din materiale de o calitate superioară, sunt deosebit de confortabile şi funcţionale. Paleta cromatică este diversă, nelipsind nici combinaţiile foarte îndrăzneţe sau cele vesele care asigură un vibe pozitiv. Preţurile pornesc de la 690 de lei;
• - colţare: cu structuri solide, executate din lemn de fag, foarte rezistente şi gândite să asigure o utilizare îndelungată, colţarele extensibile sunt potrivite oricărui tip de living, datorită designului diferit şi paletei generoase de culori în care sunt lucrate. Preţul unui colţar extensibil porneşte în această perioadă de la aproximativ 2500 de lei;
• - tabureti şi fotolii: şi în cazul acestor piese de mobilier calitatea este un factor esenţial. Colorate şi lucrate în dimensiunile dorite, acestea pot înfrumuseţa orice încăpere. Preţul unui taburet pleacă de la puţin peste 100 de lei, iar al unui fotoliu, de la aproximativ 300 de lei;
• - paturi: create pentru a oferi confort şi pentru a asigura un plus de atractivitate în dormitor, sunt rezistente şi asigură o utilizare îndelungată;
• - nu în ultimul rând, din această categorie de produse se mai pot achiziţiona mese deosebite şi seturi de mobilier spectaculoase.


Mobilierul nou schimba imaginea unei locuinţe, similar hainelor noi care schimbă imaginea unei persoane. În plus, contribuie major la o stare de bine.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.