(P) De 8 martie fă-ți programări la salon cu Stailer!

Ultima actualizare: 22-02-2022 13:46
(P) De 8 martie fă-ți programări la salon cu Stailer!

Cât de curând se apropie Ziua Internațională a Femeii. Fie că ai organizat o petrecere cu prietenele tale sau stai acasă, un lucru este cert - astăzi este ziua în care trebuie să te răsfeți extra. Nu că în altele nu ai face-o.

Te cunoști cu curierul mai bine decât cu vecinii din bloc. Indiferent cum îți petreci ziua de 8 martie îți dorești să faci ceva pentru tine și sufletul tău.

O idee bună ar fi să mergi să-ți faci mani/pedi pe care le-ai tot amânat. Sau poate să mergi la un masaj zdravăn de bun care să-ți relaxeze toți mușchii tensionați. Un tratament facial sau poate o nouă culoare și tunsoare? Dar ce zici de niște genuțe noi pe care să le fluturi cu mândrie? Indiferent ce ți-ai dori, fă-ți programari la salon cu Stailer! Despre ce este Stailer și cum te ajută vei descoperi în rândurile ce urmează.

Programări la salon cu Stailer - o variantă mai eficientă și rapidă

Femeile au început încă de pe acum să-și facă programări la saloanele de hair&beauty pentru această zi. Dar nu este cazul să te panichezi, sigur vei găsi și tu locuri disponibile. Tot ce trebuie să faci este să accesezi stailer.ro și să cauți serviciile care te interesează. Prin aplicarea unor simple filtre și anume locația, genul, serviciul, data și ora, Stailer îți va afișa imediat saloanele unde îți poți rezerva locuri. Accesând pagina în browser nici măcar nu trebuie să îți faci cont ca să te programezi. Și cireașa de pe tort este că îți faci gratuit programări la salon cu Stailer, indiferent de numărul lor.

Dar dacă vrei ceva și mai ușor vezi aici aplicatia Stailer. O instalezi din Magazin Play, App Store sau App Gallery. Aici trebuie să îți creezi un cont sau să te conectezi cu pagina ta de Facebook. Vei avea propria ta agendă de programări și le gestionezi ușor cu câteva clickuri. Le poți inclusiv anula dacă nu mai poți ajunge la ele, fără să suni pe cineva să îți ceri scuze.

Răsfață-te mai simplu cu Stailer, în orice zi, nu doar de 8 martie!

Stailer este toolul ideal pentru femeia modernă ce iubește să aibă grijă de ea. Iată ce avantaje ai:

● Nu mai trebuie să suni sau să cauți saloane, se ocupă Stailer de tot. Astfel nu mai pierzi timpul și nu-ți mai faci nervi când recepționerele nici măcar nu-ți răspund sau nu găsești loc liber când vrei. Stailer triază opțiunile și îți afișează doar ce te interesează.

● Ești pe modul bufniță de noapte? Cu Stailer te poți programa chiar și atunci când te relaxezi în pat, nu mai trebuie să aștepți să se deschidă un salon ca să suni pentru o programare.

● Ești invitată pe nepusă masă la un eveniment și n-ai nicio programare? Tot Stailer te ajută. Din atât de multe saloane înscrise e practic imposibil să nu găsești unul care să te ajute să îi dai gata pe toți cu apariția ta.

Indiferent cum utilizezi Stailer, din platformă sau aplicație, este clar că acum te programezi mult mai ușor, în câteva minute, complet gratuit și fără a face vreun compromis.

Contact:

[email protected]

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO