(P) De 1 Decembrie sărbătorește românește

01-12-2020 11:33

(P) De 1 Decembrie sărbătorește românește

Și de data asta, așa cum simți. Poate cu bucatele tradiționale care te duc cu gândul în dulcea copilărie. Gustul acela al copilăriei care nu se mai găsește și regăsește în nimic. Of, timp nemilos!

Sărbătorește cu cântece dedicate acestei zile. Care să se audă de departe. Inimile noastre trebuie să cânte în același ton. Al mândriei. Și al apartenenței.

Sau poate că îți dorești să sărbătorești în liniște profitând de momentele pe care le petreci acasă. Când asculți. Pentru că nu mai e de ajuns doar să auzi. Când iubești. Pentru că nu mai e de ajuns doar să spui. Când simți. Pentru că nu mai e de ajuns doar să privești.

Iar dacă ești un om practic care dorește rezultate la sfârșitul zilei, acționează. Cumpără produse românești de la Marelbo. Nu numai că te vei bucura de calitate la prețuri mici, dar vei contribui în mod eficient la economia românească într-un moment în care fiecare alegere contează. Mai mult decât crezi. 

Oricum ai alege să sărbătorești această zi, la finalul ei, fă alegeri chibzuite care să nu destabilizeze bugetul familiei în prag de sărbători. Cumpără ghetuțe călduroase și nu uita să le umpli cu daruri și bucurie. Știi tu de ce. Uneori gesturile mici sunt cele care reușesc să descrețească frunțile. Și să fure zâmbete. Prețurile de producător sunt accesibile, astfel încât îți poți surprinde toată familia. De la mic la mare. Produsele Marelbo au măsuri care se încadrează între 24 și 48, așa că toată gașca va fi fericită. Dar și tu. Pentru că ai ales înțelept.

Din inima Bucovinei, Marelbo aprovizionează 60 de magazine la nivel național. Unul sigur este aproape de tine. Pășește-i pragul cu încredere și păstrează aroma dulce. A respectului. Dar și a politeții.

De 1 Decembrie, fii mândru că ești român. Fii mândru de România ta frumoasă și încurajează meșteșugurile locale păstrate de oameni inimoși. Și valoroși. De 1 Decembrie lasă-ți sufletul să vorbească. O va face așa cum tu nu ai făcut-o niciodată.

La mulți ani, oameni frumoși cu sufletul! La mulți ani, Românie blândă!

Sursa: StirilePROTV

Tags: marelbo,


VIDEO PROTVPLUS.RO