(P) Cum să creezi o oază de wellness acasă: cele mai bune tehnici și produse

oază de wellness

Pentru că trăim o viață stresată și agitată, avem nevoie să ne creăm un spațiu în care să ne relaxăm. Cum cei mai mulți dintre noi nu putem merge într-un centru SPA, ne putem realiza propria oază de wellness acasă.

Transformarea unei zone din casă într-un mini-centru de relaxare nu trebuie să fie nici complicată, nici costisitoare. Cu câteva tehnici simple și produse necesare, îți poți crea propriul colț de relaxare. Iată cum poți face acest lucru.

Folosește produse de welleness pentru o experiență completă

Produsele de wellness sunt necesare pentru a-ți transforma casa într-o adevărată oază. Alege produse de welleness variate, cum ar fi sare din nămol medicinal, dispozitiv pentru masajul picioarelor sau bombe pentru baie pentru o experiență completă, ca la salon. Sarea din nămolul medicinal este perfectă pentru băi relaxante și detoxifiante care îți vor curăța pielea și relaxa mușchii. Bombele de baie cu diverse arome sunt excelente pentru relaxare, având arome și ingrediente care hrănesc și parfumează pielea.

Nu uita să alegi uleiuri pentru masaj profesionale vegetale sau de parafină pentru a facilita realizarea masajelor. Acestea pot fi utilizate pentru a te relaxa, ameliora durerile musculare și hidrata pielea. Chiar și un dispozitiv pentru masajul picioarelor ajută la alinarea, ameliorarea și reducerea durerilor musculare.

Folosește uleiuri esențiale pentru aromaterapie pentru a crea o atmosferă plăcută. Uleiul de lavandă este cunoscut pentru proprietățile sale calmante, în timp ce uleiul de mentă este revigorant. Alege o aromă care să te ajute să intri într-o stare de meditație pentru a-ți elibera mintea de gânduri negative. Aromaterapia ajută și la îmbunătățirea concentrării, așadar orientează-te spre un ulei esențial care să te ajute să obții toate aceste beneficii.

Citește și
De ce criminalul Ion Rîmaru a strigat, înainte de a fi împuşcat: „Să fie adus aici tata!”

Tehnici de masaj pentru o relaxare profundă

Masajul este modalitatea perfectă prin care să reduci stresul și să induci o stare profundă de relaxare. Folosirea uleiurilor profesionale pentru masaj va transforma complet întreaga experiență. De ce? Acestea sunt special formulate pentru a oferi hidratare intensă și pentru a permite mâinilor să alunece ușor pe piele. În acest fel, oferă un masaj profund și relaxant. Poți învăța câteva tehnici simple pe care să le aplici acasă. Masajul de auto-îngrijire, cum ar fi masajul gâtului, mâinilor și al umerilor, ajută la eliberarea tensiunii acumulate de-a lungul zilei. Folosind mișcări lente și ferme poți masa mușchii, concentrându-te pe zonele tensionate. Bineînțeles, poți solicita serviciile unui maseur profesionist, care-ți va oferi un masaj ca la salon.

Adaugă elemente pentru mai mult confort și relaxare

În cele din urmă, după ce ți-ai achiziționat toate produsele necesare, găsește un loc din casă în care să-ți creezi acest spațiu destinat relaxării. Chiar dacă nu ai un spațiu dedicat, poți transforma o zonă din dormitor, living sau baie într-un colț de relaxare. Alege perne moi și pături călduroase astfel încât să creezi o atmosferă liniștitoare. Muzica relaxantă și sunetele naturii vor completa perfect experiența. Folosește un difuzor pentru a dispera aroma uleiurilor esențiale în toată încăperea. Sau adaugă câteva picături de ulei în apa fierbinte din cadă.

Transformarea casei tale într-o oază de wellness este mai simplă decât îți poți imagina. Folosind uleiuri pentru masaj, uleiurile esențiale pentru aromaterapie, diferite produse de wellness și tehnici simple de masaj, poți crea un spațiu în care să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile. Adaugă câteva elemente care să-ți ofere confort și bucură-te de beneficiile unui centru SPA chiar la tine acasă. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT George Pușcaș și-a găsit echipă după EURO 2024!
NEWS ALERT George Pușcaș și-a găsit echipă după EURO 2024!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Care sunt soluții de pază și protecție potrivite pentru afacerea ta?
(P) Care sunt soluții de pază și protecție potrivite pentru afacerea ta?

Să optezi pentru soluții de pază și protecție este o investiție înțeleaptă în siguranța afacerii tale și în menținerea unei bune reputații.

(P) Mic ghid cu sclipici: despre decor cu vibe jucăuș. Alege baloane cu confetti de la Petrecereamea
(P) Mic ghid cu sclipici: despre decor cu vibe jucăuș. Alege baloane cu confetti de la Petrecereamea

Petrecerea nu poate începe fără baloanele cu confetti de la Petrecerea mea. Ai aici câteva sugestii după care să te ghidezi atunci când n-ai idei despre ce decor să alegi pentru un party.

 

(P) Credit rapid cu buletinul în România pentru cei fără venituri
(P) Credit rapid cu buletinul în România pentru cei fără venituri

Gestionarea cheltuielilor lunare poate reprezenta o provocare majoră în orice economie. Fluxul de numerar limitat și costurile neprevăzute sunt inevitabile, însă puteți atenua presiunea prin planificare atentă și stabilirea unui buget.

Recomandări
LIVE UPDATE, alegeri în Franța. Cea mai mare prezență la vot din ultimii 40 de ani. Mai mulți francezi decât în primul tur
LIVE UPDATE, alegeri în Franța. Cea mai mare prezență la vot din ultimii 40 de ani. Mai mulți francezi decât în primul tur

Toți ochii lumii sunt îndreptați către Franța. În jurul orei 21.00 sunt așteptate rezultatele sondajelor făcute la ieșirea de la urne, în urma celor mai importante alegeri organizate în ultimii ani.  

Nici medicii legiști NU sunt de acord cu ordonanța 84 antidrog, care îi lasă fără permis pe șoferii testați pozitiv
Nici medicii legiști NU sunt de acord cu ordonanța 84 antidrog, care îi lasă fără permis pe șoferii testați pozitiv

Medicii legiști critică OUG 84 antidrog, care îi lasă fără permis pe șoferii testați pozitiv la droguri cu testele rapide. Consiliul superior de medicină legală avertizează că nu a fost informat cu privire la conținutul acestui act normativ.

 

Șeful Poliției Municipiului Brăila, prins beat la volan după ce un șofer de 19 ani a intrat în el
Șeful Poliției Municipiului Brăila, prins beat la volan după ce un șofer de 19 ani a intrat în el

Șeful Poliției Municipiului Brăila a fost prins băut la volan. Comisarul șef în vârstă de 42 de ani a fost implicat sâmbătă seară într-un accident, petrecut între Buzău și Brăila.