Campania ”Județe la stăpân”, care a deranjat baronii locali, se oprește. Care e motivul

Ultima actualizare: 15-10-2019 13:49

Campania ”Județe la stăpân”, derulată de jurnaliștii echipei ”România, te iubesc”, care a deranjat până acum mulți baroni locali, se oprește pentru o perioadă de timp.

Jurnalistul Cristian Leonte a anunțat în cadrul podcastului ”România, știi bine”, difuzat pe stirileprotv.ro, pe Facebook și pe Youtube că ”Județe la stăpân” face o pauză din cauza campaniei electorale, care are loc în perioada 12 octombrie - 9 noiembrie. 

”Județe la stăpân”, seria întâi, se oprește aici, dintr-un motiv foarte simplu: suntem în campanie electorală. Și exact cum primarii din materialele de duminică, dar și din duminica anterioară și din cea anterioară ne-au acuzat constant că plătiți fiind de alte partide le susținem interesele unora și altora. Ei bine, nu vrem să ridicăm aceste discuții, nu suntem plătiți decât de compania la care lucrăm și da, ne susține, culmea, financiar, plătind și deplasarea și echipamentele și timpul de emisie și tot. Ăsta este business-ul și cu cât e mai interesant, cu atât atrage audiențe mai diverse, iar oamenii sunt informați despre fapte, căci despre fapte este vorba.” - a spus Leonte.

Recent, primarii din Mangalia și Hârșova au acuzat echipa ”România, te iubesc” că face reportaje la comandă.

”Vreau să le mănânc ficații!". Așa a vorbit primarul din Hârșova despre jurnaliștii ”România, te iubesc”, după ce a fost întrebat despre cele 17 contracte care au fost date fără licitație (intrate între timp în vizorul DNA).

De asemenea, președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a arătat deranjat de ediția difuzată în 29 septembrie, în care s-a vorbit despre sărăcia și lipsurile din județul pe care îl conduce.

El a atacat ”România, te iubesc” într-o ședință publică a CJ Vrancea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO