Oprișan a atacat ”România, te iubesc” în ședința CJ Vrancea: ”Păcat! V-ați făcut de râs!”

Ultima actualizare: 01-10-2019 13:54

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a arătat deranjat, luni, de emisiunea ”România, te iubesc” în care s-a vorbit despre sărăcia și lipsurile din județul pe care îl conduce.

Emisiunea care a fost difuzată duminică, 29 septembrie, arată că în Vrancea, deși există un potențial uriaș, locuitorii au al 4-lea cel mai mic salariu mediu pe economie din ţară.

De asemenea, doar o treime din popuatie are canalizare, iar gazul a ajuns în doar 4 comune, potrivit Institutului Național de Statistică.

”După emisiunea de duminică, ieri (luni, n. red.) a avut loc o ședință de Consiliu Județean. Bineînțeles că Marian Oprișan s-a uitat la emisiune și nu i-a plăcut. Surprinzător nu i-a plăcut, pentru că nu i-am închinat odă așa cum este el obișnuit să citeasă în presa care îl laudă - și pentru că am descris starea reală a județului bazându-ne pe niște cifre date de instituțiile publice, de INS.

N-a fost ușor să lucrez la materialul acesta, pentru că oamenii se tem și au și de ce să se teamă, pentru că felul în care reacționează Marian Oprișan descrie perfect portretul baronului local despre care vorbește presa încă de pe vremea lui Adrian Năstase.” - a spus corespondentul PRO TV Paula Herlo în podcastul “România, ştii bine”, episodul XV.

Astfel, Oprișan a spus în ședința Consiliului Județean Vrancea de luni, 30 septembrie, că PNL ar fi cumpărat publicitate în emisiunea ”România, te iubesc” în care au fost făcute dezvăluiri despre felul în care conduce Vrancea de 20 de ani.

”Păi cum aveți tupeul să veniți cu asemenea populisme, cu asemenea minciuni ieftine, ca la România, te iubesc, dar te mint, că așa îmi doresc? Nu mai e acuma „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie / Țara mea de glorii, țara mea de dor ..„

Acuma, de la emisiunea aia, pe bune, mi-a plăcut foarte mult, lipsea P-ul de la publicitate plătită de Partidul Național Liberal. Ca să nu avem niciun fel de discuții.

Păcat! V-ați făcut de râs! V-ați mai trimis și doi primari prin emisiunea aia, să se facă de râs. Să mintă să înghețe apele.” - a spus Marian Oprișan în ședință.

În replică, Paula Herlo a anunțat că îi va cere președintelui CJ Vrancea să prezinte dovezi pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

Ca să nu avem niciun fel de discuții, o să-i trimit oficial domnului Oprișan o adresă prin care o să-i cer dovezi pentru faptul că această emisiune este plătită de PNL. Asta este, de fapt, tupeul de care vorbește Marian Oprișan, să afirmi ceva ce nu are cum să fie adevărat, n-are niciun fel de dovezi.

Este comportamentul tipic al omului care se simte încolțit și nu are răspuns la întrebări. Pe Marian Oprișan orice îl întrebi el îți răspunde ce va face, pentru că de făcut n-a făcut mai nimic” - a spus corespondentul PRO TV.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO