Grav accident de munca in Mioveni: a murit sufocat sub un mal de pamant

Ultima actualizare: 26-10-2012 02:05
mal de pamant

Moartea a lovit fulgerator, miercuri dupa-amiaza, la Mioveni, in Arges. Un muncitor de 56 de ani, angajat al unei societati care presta servicii catre primaria orasului, a murit dupa ce a fost ingropat de viu in santul la care sapa.

Pamantul s-a surpat peste el si cu toate eforturile nu a mai putut fi salvat. Salvatorii ajunsi la fata locului l-au gasit pe barbat scos din pamant, dar nu l-au mai putut ajuta.

Colegii spun si ei ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa-l salveze pe barbatul care s-a stins sub ochii lor. La fata locului au sosit si politistii si inspectorii ITM, care au inceput o ancheta. Procurorul va stabili cine se face vinovat de moartea muncitorului de 56 de ani.

Intreaga zi a plouat si, in mod normal, n-ar fi trebuit ca muncitorii sa faca sapaturi. Refuza, insa, sa comenteze acest lucru si spun doar ca sefii i-au trimis la munca, iar ei s-au conformat.

Pentru sotia barbatului, ramasa acum vaduva, nu mai exista niciun fel de consolare. Urmeaza acum ca specialistii de la ITM sa stabileasca cine se face vinovat de accident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO