Hotii de seifuri lovesc din nou! Jaf la o reprezentanta auto din Tg. Mures!

Dată publicare: 09-09-2008 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 21:37


Jaf la o reprezentanta auto din Targu Mures

Hotii au furat cu totul seiful greu de 150 de kilograme, in care erau 200.000 de lei. Anchetatorii cred ca la spargere a participat si cineva din interior, care stia ca sistemul de alarma este defect de cateva zile.

Anchetatorii au refacut traseul hotilor: au fortat o fereastra, din spatele cladirii, apoi au mers direct la etaj, unde era seiful, semn ca stiau ce cauta. Este greu de inteles de ce paznicul nu a sesizat nimic. Hotii trebuie sa fi facut ceva zgomot cand au carat casa de bani si au scos-o pe fereastra. Angajatii au fost cei care au dat alarma cand au venit la serviciu.

Conducerea reprezentantei auto si ai firmei de paza nu au vrut sa faca nicio declaratie. Oamenii care locuiesc in zona spun ca azi-noapte nu au auzit si nici nu au vazut nimic suspect.

Anchetatorii sustin ca au un cerc de suspecti. In ultimul timp, cel putin 10 reprezentante auto au fost jefuite. Spargerile s-au dat la Ploiesti, Bucuresti, Foscani si Targoviste iar politistii presupun ca este vorba despre aceeasi banda de hoti.

Sursa: Pro Tv


VIDEO PROTVPLUS.RO