Un bolnav periculos condamnat pentru tentativa de omor a fugit din ospiciu

Ultima actualizare: 08-05-2012 12:35

Caz grav la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri de Siguranta de la Sapoca, judetul Buzau! Un bolnav periculos, internat pentru tentativa de omor, a reusit sa evadeze din ospiciu. Din fericire, a fost prins inainte de a face o noua victima.


In momentul in care a evadat, pacientul, un barbat de 35 de ani, a actionat din cate se pare dupa un plan bine pus la punct. S-a amestecat printre bolnavii care nu sunt strict supravegheati si dus a fost. Se pare ca a iesit chiar pe poarta.

Dupa ce a evadat din spital, barbatul a reusit sa ajunga acasa, intr-o localitate din Braila.

Cand au vazut ca lipseste din ospiciu, medicii au alertat politia. Bolnavul era un pericol pentru oricine ii iesea in cale. E extrem de periculos, mai ales ca, in trecut, a incercat sa omoare un om.

Politistii l-au prins repede pe fugar. Bolnavul a fost reinternat in ospiciu. Poate evada, insa, oricand. Conducerea spitalului se apara spunand ca are prea putin personal care sa se ocupe de paza bolnavilor. In plus, cel existent nu e indeajuns de pregatit.

La Spitalul Sapoca, de paza si ingrijirea celor aproape 800 de bolnavi se ocupa 10 medici. Necesari ar fi insa 50, spun specialistii.

Te provocam la concurs! Castiga zilnic telefoane mobile Samsung! Intra in cursa pentru un Nissan Qashqai!

Click aici pentru a te inscrie!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO