Rani Palade are calitate de suspect în dosarul mamei sale. „Sunt o fire paşnică”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 14 Noiembrie 2018 12:34
Categorie: Stiri Justitie

Problemele penale se ţin lanţ de văduva miliardarului Dan Adamescu. Miercuri, fiul acesteia, Rani Palade, a fost audiat de poliţişti.

Cunoscut mai mult din ziarele de scandal, tânărul a dat declaraţii în dosarul în care mama sa este acuzată că a delapidat aproape 50 de milioane de lei din compania care administrează magazinul „Unirea Shopping Center''. Mărturia a venit cu o lună întârziere, pentru că cel vizat era în vacanţă.

Radu Palade, zis şi „Rani" a fost un răsfăţat al revistelor mondene. S-a scris mult despre listă lungă a cuceririlor sale pe care apar modele, prezentatoare TV şi, mai nou, chiar o tânără politician care a candidat la alegerile parlamentare.

Presa nu a ratat nici relatările despre petrecerile exclusiviste pe care le ţinea pe yachturi. În vacanţă era şi acum o lună, când mama lui, Carmen Adamnescu, era reţinută, şi ulterior arestată la domiciuliu, pentru acuzaţii de delapidare. Atunci, la audieri a fost chemat şi el, însă le-a spus poliţiştilor că se întoarce din Grecia abia săptămâna aceasta.

Reporter: „Aveau firmele dumnevoastră vreo legătură cu acest doar? Aţi încheiat tranzacţii cu Unirea Shopping Center?”
„Rani” Palade: Nu am de declarat nimic."

Anchetatorii sunt de părere că fiul lui Carmen Adamescu nu era străin de contractele fictive pe care le-ar fi încheiat mama sa. De aceea, l-au anunţat oficial că este și el suspect în acest dosar. Rani este la conducerea mai multor companii ale familiei Adamescu.

Poliţiştii îl acuză de complicitate şi spun că Rani Palade ar fi participat cot la cot la toate contractele care ar fi fost încheiate de mama sa cu alte fime deţinute tot de apropiaţi de-ai lor. Aşa ar fi reuşit să scoată din conturile companiei care deţine magazinul Unirea Shopping Center aproape 50 de milioane de lei, spun anchetatorii. Denunţurile în acest dosar au venit de la fiul biologic al multimilionarului Dan Adamescu, Alexander.

Reporter: „Ce relaţie aveţi cu Alexander Adamnescu? Este un denunţat în acest dosar şi e fratele dumnevoastră vitreg?”
Rani Palade: „Şi atunci de ce mă mai întrebaţi..”

Semn că războiul din familia Adamnescu va continua. În ţară, Alexander Adamescu a pierdut procesul de divorţ al răposatului său tată, pe care l-a continuat personal pentru a salva bunurile familiei. Astfel, Carmen Adamescu a moştenit două treimi din averea estimată la 800 de milioane de euro.

Reporter: „Consideraţi că este un război între dumneavoastră şi fratele dumevoastră?”
Rani Palade
: „Sunt o fire paşnică."

Alexander Adamescu este în prezent la Londra unde aşteaptă să afle dacă va fi sau nu extrădat în România. Fiul biologic al multimilionarului Dan Adamescu este bănuit de corupţie, iar pe numele sau a fost emis în lipsa un mandat de arestare preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Carmen Adamescu a scăpat de arestul la domiciliu. Ea va fi cercetată sub control judiciar
Carmen Adamescu s-a ales cu sechestru pe 16 imobile, printre care și celebrul hotel Rex
VIDEO PROTVPLUS.RO