Bărbatul care l-a mutilat pe interlopul Bebino, reţinut. Cine l-a convins să se predea

Ultima actualizare: 13-01-2020 17:50

Temutul interlop din București suspectat că și-a tăiat cu sabia un adversar din Clanul Sportivilor, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a predat, la Poliția Capitalei.

UPDATE 16:00: Un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reținerea bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor. Potrivit anunţului oficial, „din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în seara de 09 ianuarie, pe fondul unui conflict, ar fi agresat un bărbat de 26 de ani, tot din București, provocându-i, cu un obiect tăietor, multiple leziuni.”

Temutul interlop din Bucureşti urmărit după ce l-ar fi tăiat cu sabia pe un adversar din Clanul sportivilor s-a prezentat la poliţie la rugămintea mamei sale, căreia îi fusese percheziţionată casa de dimineaţă.

Cezar Petcu, zis Joe, care dispăruse imediat după atacul din cartierul Tei-Toboc, convenise cu polițiștii să nu îl mai caute, că va veni el de bună voie.

Suspectul este audiat la această ora și cel mai probabil va fi reținut pentru acuzația de tentativă de omor.

Victima lui, Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, a fost mutilată. Scandalul dintre ei s-ar fi iscat din cauza unor datorii neplătite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO