A cumparat online un Samsung Galaxy Core 2, insa a primit in pachet un sapun. Surpriza avuta dupa ce s-a plans pe Facebook

Ultima actualizare: 16-12-2014 00:09
telefon

Un indian care a cumparat online un Samsung Galaxy Core 2 a avut marea surpriza sa gaseasca in pachetul ajuns acasa o caramida si un sapun, insa nu si un smartphone.

Potrivit Bloomberg, Laxminarayan Krishnamurthy, un pensionar din India, a comandat de pe Snapdeal.com un smartphone pentru a-l face cadou sotiei sale.

Atunci cand a vazut ca a primit in pachet un sapun, i s-a spus ca de vina ar fi fost angajatii de la firma de curierat, care ar fi furat telefonul. Ca multi alti indieni care trec prin astfel de probleme, barbatul si-a spus oful pe... Facebook.

Comertul online in India a explodat, insa nu toti consumatorii sunt multumiti de rezultate, multi dintre ei isi varsa amarul pe retelele sociale unde se plang de intarzierea coletelor, de produsele ajunse gata stricate, inlocuite sau de multe ori de furtul marfii comandate.

Dupa ce povestea lui Laxminarayan Krishnamurth a ajuns in presa locala si internationala intrucat a fost distribuita de mii de ori pe Facebook, barbatul si-a primit in cele din urma banii de la Snapdeal.com.

Mai mult, intr-o impresionant rastunare de situatie, barbatul s-a trezit cu un telefon Samsung nou trimis cadou de firma care fabrica sapunul pus in cutie de hoti.

 
 
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO