iLikeIT. Topul celor mai interesante jocuri din acest sezon: SimCity BuildIt, Colin McRae, Worms 3, Minion Rush si Ski Safari

Ultima actualizare: 26-12-2014 09:15

Elevii au intrat deja in vacanta, asa ca George Buhnici a pregatit un top al celor mai interesante jocuri din sezon.

-► SimCity Buildit este un joc gratuit pe Android si iOS in care aveti rolul de primar. Trebuie sa administrati si sa va ingrijiti de toate nevoile locuitorilor iar, pentru asta, trebuie sa incepeti totul de la zero. Dupa ce construiti, trebuie sa aveti grija sa puneti in balanta serviciile publice precum iluminatul si alimentarea cu energie electrica, dar trebuie sa aveti in vedere si educatia populatiei sau ... activitatile pentru timpul liber.

-► Colin McRae este un joc foarte cunoscut in randul amatorilor de curse automobilistice, in primul rand datorita graficii foarte reusite. Printre masinile cu care va puteti delecta in acest joc se afla Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Lancia Stratos si Colin McRae’s Ford Focus. In plus, unele indicatii din joc sunt citite chiar de soferul profesionist Nicky Grist.

-► Worms 3 il gasiti atat pe iOS, cat si pe Android. Daca nu ati auzit ce acesti viermi simpatici pana acum, atunci trebuie sa stiti ca este un joc foarte colorat, care creeaza dependenta, de tip strategie "turn-based". Se joaca online, iar fiecare jucator are dreptul la o mutare, incercand sa-l elimine pe celalalt.

-► Minion Rush este jocul facut dupa celebrul film de animatie "Despicable me", in care cele mai simpatice personaje, minionii, au rol principal. Cadrul in care ii manevram pe minioni este unul plin de obstacole, iar scopul nostru este sa reusim sa reusim sa-i tinem in viata cat mai mult.

-► Ski Safari este un joc de sezon, adica de iarna, iar voi aveti rolul de a schia cat mai bine, pe un drum de munte plind e obstacole, pe Android si iOS.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO