iLikeIT. Telefoane mobile pentru vacanta, cu baterii care te tin si preturi rezonabile

Ultimul update: Vineri 21 Iulie 2017 07:11
Data publicarii: Marti 18 Iulie 2017 10:52
Categorie: Smart things

Sa fie cu ecran mare, memorie multa si baterie sa tina macar o zi plina. Daca nu se pot bate la specificatii de top, telefoanele de clasa medie mizeaza pe acumulatori generosi, dar si pe un pret care sa va mai lase bani de concediu.

Primul telefon prezentat este Ulefone Power 2, care ofera o baterie de 6.000 de mAh, un sistem de operare Android 7.0, un ecran generos de 5,5 inch.

O alta varianta este Maze Blade, care vine cu folie de pritectie si pe ecran, dar si pe partea din spate. Are un design surprinzator, fiind plat pe toate laturile. Telefonul vine cu 3 Gb RAM, un sensor de amprenta si o camera foto cu focalizare automata si comanda din gesturi.

A treia propunere este UMI Max, un telefon care seamana mult cu produsele HTC. Device-ul are o baterie de 4.000 mAh, care ar trebui sa tina o zi intreaga. Spre deosebire de alte branduri, acesta are un importator oficial in Romania si ofera si garantie, ceea ce este important de stiut.

Si Lenovo P2 se bate pe aceasta piata si vine cu un ecran de 5,5 inch full HD si o baterie mare, de 5.100 mAh. Telefonul are un commutator pe lateral care actioneaza functia de salvare a bateriei, foarte util mai ales in cocnediu.

Urmatorul telefon prezentat este un AllView x4 Soul, care vine cu o baterie de 4.550 mAh, un procesor octa core MediaTek helio P20, 4 GB RAM, carcasa metalica, sensor de amprenta ascuns sub ecran si unul dintre cele mai mari ecrane de pe piata, de 6 inch, si camera duala pe spate.

Cel mai avansat telefon prezentat astazi este Xiaomi Mi6 dual sim, care costa circa 400 de dolari in China, iar garantia este prin posta. Device-ul vine cu 6GB RAM, camera duala pe spate si un sensor de amprenta sub ecran.

iLikeIT. DJI Spark, o drona care ocupa putin spatiu in bagaje, are stabilizare de imagine si poate fi controlata cu palma
iLikeIT. DJI Spark, o drona care ocupa putin spatiu in bagaje, are stabilizare de imagine si poate fi controlata cu palma
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery