Noile telefoane destepte, lansate la congresul de la Barcelona nu se concureaza doar in performanta. Camerele foto au ajuns la urmatorul nivel si se lauda cu specificatii de aparate profesionale.

La MWC au fost lansate multe telefoane noi care se lupta in special pe functiile adaugate.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge aduc cateva lucruri spectaculoase. Display-ul este tot timpul aprins, intr-o varianta alb-negru, a reintrodus cardul micro SD si este performant pentru orice joc dezvoltat pe mobil. In plus, este rezistent la apa si poate fi coborat in apa la 1 metru si jumatate, timp de o ora. Cat priveste camera, e folosita o tehnologie de pe DSLR-uri. Pozele pe intuneric nu vor mai fi ce-au fost cu Galaxy S7. Noutatile pentru plata sunt disponibile doar in Marea Britanie si in Spania.

LG G5 au adus o camera foarte buna intr-un device metalic care se poate adauga, la fel si alte accesorii, precum o baterie suplimentara sau un device suplimentar pentru sunet HiFi.

HP Elite x3, un device capabil sa ruleze ca un calculator. Se poate conecta la calculator si il poti folosi ca un PC, un device foarte performant.

In zona accesibila de pret, ZTE AXON Elite care are camera duala pe spate pentru autofocus si cititor de amprenta.

Singura companie romaneasca ce lanseaza device-uri sub brand propriu a venit cu Allview X3 SoulPro. Sasiul metalic si senzorul de amprenta, dar si un procesor nou fac ca telefonul sa fie foarte performant la sub 2000 de lei.