iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Vom avea parte de telefonul cu marca de suc acidulat si de urmasul lui HTC M9


Ultimul update: Duminica 18 Octombrie 2015 00:16
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015 13:58
Categorie: Smart things

A venit momentul sa va spunem cum a ajuns firma aceea care produce sucul acidulat pe care il aleg cei care nu aleg cealalta marca de suc acidulat celebra, atunci cand sunt pusi sa aleaga... sa-si faca telefon.

Nu e gluma, ci informatie confirmata pentru Reuters!

Telefonul cu nume de suc

Mega-compania vrea sa lanseze un smartphone cu nume de cod P1, in China. Are ecran de 5,5 inch fullHD, senzor pentru amprenta, 16 GB stocare si procesor MediaTek.

Nu suna deloc spectaculos, dar, hei, o sa coste echivalentul a 760 de lei, ce vrei mai mult?

Apare urmasul lui M9

Prea statea HTC cuminte in banca! Pe 20 octombrie, marti adica, vine oficial pe lume urmasul lui One M9. Un telefon reusit ca design, dar dezamagitor ca performante.

Succesorul poarta numele de cod - iar nume de cod! - A9. Nu vrem sa fim carcotasi, dar A9 se numeste si procesorul Apple. Samsung are o linie "A" si ar pregati, soc, tot un A9! De-asta, probabil, Microsfot a sarit cu Windows de la 8.1 la 10. E bataie mare pe 9 asta.

Altfel, revenind la viitorul model HTC, de notat e colaborarea cu Tidal, serviciul de streaming al lui Jay-Z, care-l inlocuieste, astfel, pe Dr Dre. Beats a fost pana acum brand partener al taiwanezilor.

Aparat de ras revolutionar cu laser

Un proiect aparent foarte cool de pe Kickstarter, viralizat toamna asta mai ceva ca raceala, a fost sters de pe site. Cica ar incalca regulile. E acolo un articol care zice ca trebuie sa ai un prototip functional, pentru a solicita fonduri.

Ei bine, baietii care au propus un aparat de ras revolutionar cu laser au adunat patru milioane de dolari, dar n-au putut dovedi existenta jucariei. S-au refugiat pe Indiegogo, unde au adunat pana acum 160.000 de dolari.

Nu stim daca planul lor de afaceri este fezabil, avand in vedere faptul ca tot mai multi barbati isi lasa barba.

Sau... sa fie niste avangardisti?