iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. De la 1 decembrie, Playstation Store functioneaza si in Romania

Dată publicare: 06-12-2014 10:41
Dată actualizare: 08-12-2014 07:08


Avem vesti bune pentru gamerii din Romania. De la 1 decembrie, functioneaza si la noi Playstation Store.

Este inca in perioada de testare, dar toti au acces, preturile sunt afisate in lei si poti sa platesti cu cardul. De salariu sau, la cum ii stim pe unii, de credit. La alegere. Fiti atenti totusi: daca aveti cont de PSN facut in alta tara, nu va functiona. Asa ca trebuie sa va faceti unul nou. Si deocamdata nu puteti sa va transferati titlurile sau trofeele.

Bing si Yahoo vor sterge linkuri din motorul de cautare, la cererea utilizatorilor

E o veste buna pentru cei defaimati, dar o veste proasta pentru cei care vor sa se documenteze despre restaurante cu servire proasta sau magazine online cu livrari inexistente. Primii care au facut asta au fost cei de la Google, impinsi, insa, de catre autoritati. Asa ca, daca esti printre cei care nu stiau asta, e nevoie doar de un formular pentru a-ti sterge urmele de pe net.

Unul din trei utilizatori foloseste Android Kit Kat

La un an de la lansare. Unde mai pui ca Lollipop ruleaza deja pe Nexus-uri de pretutindeni. Jelly Bean e inca cel mai folosit, aproape 50%... Evident, daca nu vrei sa faci parte din aceasta statistica, poti sa dai fuga pe xda-developers ca sa iti instalezi custom ROM. Dar sa nu dati vina pe noi daca va stricati telefonul.

Yotaphone, telefonul cu doua ecrane, ajunge si la noi incepand cu saptamana viitoare

Dispozitivul rusesc, costa 33 de mii de ruble in tara mama - putin peste 600 de dolari. Yota are un ecran AMOLED FullHD de 5 inch, iar pe spate, un display tip e-paper pentru alerte si notificari.

Ambele sunt puse in valoare de un procesor Snapdragon 800.