iLikeIT. Jocuri gratuite pe care le puteti incerca in weekend. Varianta pe mobil a DotA si League of Legends

Ultimul update: Luni 28 Noiembrie 2016 07:05
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2016 09:18
Categorie: Smart things

Weekendul e la cateva ore distanta, asa ca George Buhnici ne-a pregatit o editie cu jocuri.

MMX Hill Climb Racing are deja mai bine de 5 milioane de jucatori activi. Si asta pentru ca, aparent, este destul de usor de jucat. Sunt doar doua butoane de apasat - frana si acceleratie. Simplitatea se opreste insa aici, pentru ca traseele din joc sunt destul de complicate. Trebuie sa coordonezi cu atentie pedalele, ca sa nu rastorni masina. Partea interesanta a jocului e ca - odata ce a fost sincronizat cu Facebook - iti permite sa te iei la intrecere cu prietenii care il au si ei instalat.

Popular printre cei care vor sa se joace cu prietenii este si Spaceteam. Poate fi jucat doar daca toti sunt conectati pe aceeasi retea wireless. Fiecare e responsabil de o anumita particica dintr-o naveta spatiala si trebuie sa urmeze intocmai indicatiile de pe ecran. Altfel, risca prabusirea. Cooperarea e cheia spre succes in joc - cu cat sunt mai multi prieteni conectati, cu atat e mai distractiv. Minim 2, maxim 8.

Gratuit este si Battleships Fleetbattle, ce poate fi jucat cu oameni de oriunde, cu acces la internet. Este celebrul joc cu avioane reinventat. Pozitionezi pe harta navele, apoi tintesti cu speranta ca o sa nimeresti adversarul. Fiecare victorie aduce puncte importante pentru un clasament global. Poate fi jucat si impreuna cu amicii si e disponibil atat pe iOS, cat si pe Android.

Am lasat la urma cel mai complicat joc din lista de astazi. Vainglory e un joc de strategie, in care utilizatorul este responsabil de evolutia eroului pe care l-a ales. Poate fi jucat 3 versus 3 cu alti oameni de pe internet. Si, castiga echipa care distruge baza adversarilor. Pentru cunoscatori, seamana foarte mult cu DotA2 sau League of Legends. Vainglory este gratuit si poate fi descarcat pentru Android si iOS.

iLikeIT. Gadgeturi care ne fac ziua mai simpla si mai frumoasa
iLikeIT. Gadgeturi care ne fac ziua mai simpla si mai frumoasa
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery