iLikeIT. Gadgeturile de la CES 2016 care ne vor tine la serviciu. Scaunul de slabit si termosul care face cafeaua perfecta

Ultimul update: Luni 18 Ianuarie 2016 07:11
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2016 10:30
Categorie: Smart things

Orele petrecute la munca pot fi mult mai interesante daca ai gadgeturile potrivite. Cateva dintre ele au fost lansate de curand in Las Vegas, la targul de tehnologie, unde a fost si George Buhnici.

Pentru cei mai multi dintre noi, o zi la birou NU incepe fara o cafea buna. Iata termosul de la Ember care raceste bautura foarte fierbinte si o aduce la o temperatura perfecta pentru ca licoarea "minune" sa fie bauta fara teama.

Odata ce ajunge la temperatura perfecta, elementul de incalzire porneste alimentat de bateria din cana si timp de doua ore iti va tine bautura ta foarte importanta la temperatura perfecta pentru a fi bauta in orice situatie. Dupa ce ai ajuns acasa, o sa pui cana la incarcat.

Odata servita cafeaua, ne putem apuca de treaba...de la biroul pe care si medicii ni-l recomanda. E vorba de o masa pe care s-o urci si s-o cobori dupa nevoi, se spune ca ar fi o idee buna ca macar de cateva ori pe zi sa lucrezi stand in picioare. Sa iti pui laptopul pe masa, ecranul ridicat si sa lucrezi pur si simplu din picioare. Pune sangele in miscare si arzi si cateva calorii.

Si ca arzi si mai serios calorii, in loc de un scaun directorial, ai putea sa apelezi la unul cu pedale. Pot sa fiu in continuare productiv, in timp ce pierd calorii insemnate.

iLikeIT. Ceasul care te trezeste in miros de bani si cuptorul care foloseste doar lumina soarelui, lansate la CES 2016

Si daca tot facem miscare, ar fi pacat sa nu o monitorizam. Spire contorizeaza pasii facuti, caloriile arse, dar este capabil si sa ne calmeze. Asta pentru ca ne invata sa respiram. Toate informatiile sunt transmise pe telefon.

Senzorul din interior isi da seama cat de des respiri, urmareste miscarile corpului si va emite o scurta vibratie atunci cand detecteaza ca nu ai tras aer in piept serios de mai mult de douazeci de minute."

Un alt gadget util pentru munca la birou este acest robot de la Intel. Gandeste si este capabil sa faca livrari pe distante scurte. Opereaza deja in multe hoteluri. Angajatii hotelului introduc aici in interior cei ai putea sa comanzi de la room service, capacul se inchide iar robotul va pleca de capul lui prin hotel.
Are la dispozitie o interfata prin care poate fi controlat. Are o multime de senzori. Aici are niste camere si isi da seama daca este cineva in fata lui. Va ocoli evident orice fel de obstacol. Este in stare sa ia si liftul. Si vine la etajul 24 sa iti aduca ce i-ai cerut mult mai devreme decat ar face orice angajat.
 

iLikeIT. Tehnologiile viitorului, la CES 2016. Bancomatul care iti da bani

iLikeIT. Tehnologiile viitorului, la CES 2016. Bancomatul care iti da bani "pe ochi frumosi"

Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 ar putea avea un preț foarte mare, aproape ca iPhone X

iLikeIT. Jocul "de responsabilitate socială" creat de români

Mesajele private de pe Tinder ar putea fi accesate de hackeri

iLikeIT. Platforma online, unde voluntarii pot găsi foarte uşor proiecte pentru care să lucreze

Campanie înșelătoare pe Facebook, care are ca premiu un iPhone X

iLikeIT. Echipa Naţională de Robotică a României, locul I la un concurs din Rusia. Elevii români merg în SUA

masina electrica

Unity One, mașina electrică care îşi propune să revoluţioneze piaţa auto mondială