iLikeIT. Gadgeturi care ne fac ziua mai simpla si mai frumoasa

Ultimul update: Duminica 27 Noiembrie 2016 07:02
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2016 09:15
Categorie: Smart things

O cafea calda si buna. Un masaj facut asa cum trebuie, totul pentru o relaxare ca la carte. Asa cum ii place lui George Buhnici. Incepe iLikeIT.

O cafea buna se cunoaste de dimineata. Altfel, e prea tarziu. Tot din aceasta categorie, George Buhnici a mai adunat cateva gadgeturi care sa ne duca usor peste zi. Preferatul sau: rasnita de cafea termos cu esspresor, inventia unui coreean pe care l-a cunoscut la IFA Berlin. Termosul rasnita cu filtru poate sa depoziteze boabele de cafea pe care le poti rasni manual apoi. Tot ce trebuie sa faci e sa torni apa fierbinte. E un all in one.

Bautura e acum numai buna de savurat. Si poate fi complimentata de un masaj cu un aparat care poate sa bata si cuie... atat de puternic e. Tot in aceeasi categorie intra si un costum care face masaj folosit puterea aerului.

Asa ara gadgetul pentru cei cu probleme de circulatie. Pentru la iarna. Patura care se incalzeste toata, cu apa. Sunt niste furtunuri care trec prin toata patura si ajung in aparatul de acolo, care incalzeste apa si o pompeaza inapoi. Nu este conectata la internet sau la un smartphone dar este un gadget foarte interesant.

Revenind insa la gadgeturile care iti pot face ziua mai usoara. Cum ar fi ca la un restaurant, pe langa meniu, sa primesti si un acumulator extern? Pana aucm un an sau doi, hotelurile erau clasificate dupa cat de bine aratau. Acum e foarte important wi-fiul -si sa fie gratuit. E valabil si la restaurante... insa apare un nou tip de beneficiu, care, cei care au restaurante s-ar putea sa fie nevoiti sa-l invete. Il trimiti pe chelner sa iti aduca o baterie ca sa iti incarci telefonul si vine cam asa, cu doua mufe... una pentru Android sau pentru iPhone. Este suficient de incarcata iar pe durata cat stai la masa si iei cina, telefonul tau se poate reincarca pana la 100%. Si nu ai niciun motiv s-o iei acasa pentru ca nu o poti incarca la o priza obisnuita, trebuie incarcata intr-un rastel special.

Solutie similara e incarcatorul wireless integrat in masa. Asezi telefonul pe ea si telefonul se incarca... Asta cat timp savurezi cafea facuta la termosul coreean de mai devreme.

Experiment LIVE in studioul iLikeIT. Care este cel mai bun sunet, cel redat prin cablu sau cel prin wireless?
Experiment LIVE in studioul iLikeIT. Care este cel mai bun sunet, cel redat prin cablu sau cel prin wireless?
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery