iLikeIT. Cum trebuie să arate electrocasnicele în 2017: ecrane touchscreen și internet

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2017 11:44
Categorie: Smart things

Cum trebuie să arate electrocasnicele în 2017? Trebuie să aibă neapărat ecrane cu touchscreen şi să fie conectate în permanenţă la internet.

Şi asta pentru că un cappuccino este mult mai delicios dacă e comandat de pe o tabletă.

Pentru pasionaţii de cafea, de specialitate mai degrabă, făcutul cafelei e mai important decât gustatul în sine. De ce să nu complicăm lucrurile şi mai tare cu un espressor automat conectat prin Wi-Fi și cu aplicație, cum e un EQ9 Connect de la Siemens.

Avem tableta conectată la el şi putem vedea toate băuturile de care este în stare să le facă de la un esspreso risttreto, machiato, latte machiato până la Cappucino şi spumă de lapte.

Cantitatea poate fi ajustată, precum şi temperatura.

Rămânem în bucătărie şi vorbim despre nouă generaţie de frigidere, cu Android şi senzori care ne pot anunţa când expiră laptele, de exemplu.

Şi maşinile de spălat trec la următorul nivel. Păcat că nu au învăţat încă să ne "livreze" hainele călcate şi împachetate. Dar şanse să ajungem acolo ar exista...

George Buhnici: "Maşina de spălat pe care o vedeţi acum încearcă să rezolve cele mai mari probleme ale omului de rând. Lipsa de spaţiu în apartamentele moderne, tot mai mici şi îţi rezolva spălatul rufelor într-un timp mai scurt. Acesta are două cuve, una de 8kg şi altă de 4. Cuva de jos e capabilă să usuce şi rufele. Aşadar cred că se califică pentru un apartament mic de oraş. Ocupă la sol aceeaşi suprafaţă că o maşină convenţională, deşi poate spală de două ori mai multe rufe."

Preţul? Costă cât două maşini de spălat normale.

George Buhnici: "Şi când ne pregăteam să spunem că maşina de spălat cu două cuve e cea mai mare invenţie în materie de spălat rufe, am descoperit maşina de spălat triplă. Luaţi cunoştinţă cu maşină de spălat cu cuva mare, de 10kg, şi două cuve mai mici de 1 kg. Îmi place şi tableta de unde poţi să controlezi totul, conectat şi ea la internet. Meniul e foarte uşor de folosit."

În plus, ştie să ia singură cantitatea de detergent necesară şi, evident, poate fi controlată şi cu un telefon inteligent.

iLikeIT. Ce telefoane bune s-au lansat la IFA Berlin, ca alternative la noile iPhone
iLikeIT. Ce telefoane bune s-au lansat la IFA Berlin, ca alternative la noile iPhone
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery