Care este cel mai destept gadget pe care il avem? Propriul nostru corp care ne transporta, ne suporta excesele si ne insoteste pana la... sfarsit. Pe George Buhnici il intereseaza, ba il obsedeaza cum sa impingem acest sfarsit cat mai spre mileniul 4.

Deocamdata o putem face prin ponderatie, sunt sfaturile doctorului.

Pentru orice telefon, deci, exista acum carcasa cu blana de iepure. Costa 16 dolari, iar producatorul iti recomanda...sa o cureti cu sampon. Lasam carcasele in urma pentru ceva care e aproape tot timpul la vedere. Ceasul. Cel mai interesant din cele lansate anul acesta in Vegas, e fara indoiala Withing Activite.
De la distanta e obisnuit, discret. Nu va lasat pacaliti de cele doua limbi care arata ora si indicatorul procentual. In centru sunt senzori care masoara… Toata informatiile ajung la smartphone, nu trebuie sa-l incarci.

Exista insa un alt ceas, de data asta ceva mai robust, care iti spune daca esti stresat… sau nu. Acesta este Wellograph si acum arata mai bine. Vine inclusiv pe varianta cu auriu, curele de piele. In interior ramane un ceas destept. Inclusiv puls. Iti combina toate informatiile si iti spune daca esti pregatit pentru actiune sau daca trebuie sa te odihnesti.

Astfel de ceasuri te ajuta sa iti controlezi sanatatea. Nu iti urla in ureche sa faci miscare, ci mai degraba te fac sa constientizezi ca exercitiile fizice sunt importante. In plus, unele iti arata mesaje, apeluri si chiar ruleaza jocuri. Sigur, poti lasa joaca pe seama pustimii si sa mergi la sala, sa tragi din greu pentru o transformare mult visata. Skulpt te poate ajuta. Pe spate sunt 12 senzori. Pulverizezi cu apa, asezi pe muschi si imediat primeste cifre. Grasimea din corp si mass of quality.

Sub 12% grasime. Esti un atlet. Lucrezi zilnic? Pentru ca lucrezi intr-o companie care produce obiecte pentru fitness, esti motivat sa lucrezi. Iar Skulpt te ajuta sa progresezi. Tot cu progresul se ocupa si All Your Stories. Tot ce trebuie sa faci e sa prinzi un mic aparat de fotografiat de piept. Camera face 2 poze pe minut. Are memorie flash de 8GB pentru stocare. Apoi sunt incarcate in aplicatia de pe mobil. Aparatul foto face 2000 de poze, zilnic.

Asa… nu o sa mai uiti numele persoanelor cu care te-ai intalnit. Iar fiecare clipa din viata ta ramane inregistrata. Doar sa ai grija sa ii anunti pe ceilalti ca sunt fotografiati. Unii s-ar putea sa se supere.

Cum se supara si o anume domnisoara de la MWC 2015, cand barbatii veneau langa ea. Rochia cu care era imbracata a fost printata bucata cu bucata, iar in momentul in care incercai sa te apropii de domnisoara, avea niste tentacule care se deschideau amenintator. Creatia este a lui Anouk Wipprecht. Designer de haine… tehnologice, precum rochia care scoate fum..