iLikeIT. Cele mai bune recomandări de jocuri gratuite, pentru Android și iOS

Dată publicare: 27-04-2018 12:18
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Urmează o mini-vacanţă pentru aproape toată lumea. Şi ca să sărbătorim cum se cuvine, George Buhnici ne aduce deja celebra listă de jocuri din această săptămână.

1. HeliHopper

Este un joc care aduce destul de mult aminte de Flappy Bird, mai ales pe partea de cât de tare te poate enerva un joc în 30 de secunde. Trebuie să muți elicopterul de pe un heliport pe altul.

Tragi de ecran în jos, încerci să nimerești traiectoria și elicopterul începe să zboare spre celălalt heliport. Dacă decolarea nu e prea reușită, poți să dai swipe pe ecran doar de trei ori pentru corecturi. Fiecare nivel devine tot mai complicat, heliporturile devin mai mici sau mai mari.

HeliHopper este gratuit, dar vine cu reclame la schimb

2. Spillz

Joc de Jenga combinat cu Tetris și Candy Crush Saga. Trebuie să aduci bolul cu cele 100 de bile în zona finală, de jos, fără să scapi prea multă bile. Faci asta spărgând formele de sub bol. Pare simplu la prima vedere, doar că trebuie să gândești dinainte fiecare mutare, exact că la șah.

Spillz este gratuit pe Android și iOS cu reclame la schimb.

3. Hill Dash 2

E un joc care aduce de aminte de celebrul Hillclimb Racer. Evident, are o grafică mai bună iar acum traseele nu țin la nesfârșit, ci ai o linie de sosire la care trebuie să ajungi într-un timp cât mai bun. Atenție, că trebuie să strângeți și canistrele de benzină dar și punctele de pe traseu, pe care mai apoi trebuie să la cheltuiești pe îmbunătățirea mașinii, de la viteză până la consum de carburant.

Cu aceste puncte poți să cumperi și mașini mai performanțe. Cât despre traseu? Pare un simulator al drumurilor noastre.

Hill Dash 2 este gratuit. 

4. Chess - Play & Learn

Chess - Play & Learn este o rețea de socializare pentru iubitorii de șah. Și nu trebuie să fi un profesionist că să-l joci, căci acest joc de poate învață toate trucurile din sportul minții.

Ai opțiunea să înveți strategii, să te joci cu Inteligență Artificială, pe care o poți seta cât de "luptătoare” să fie. Te poți juca și cu alți jucători din lume, online. Chess - Play & Learn are deja o comunitate de 10.000 de oameni.

Ca să înveți mai repede jocul ai și opțiune de a rezolva puzzle-uri, cum să ieși din anumite situații dar îți poate recomandă și ce mutări să faci, mai ales la deschiderea partidei.

Jocul este gratuit.