iLikeIT. Aplicatii destepte pentru mobilul din buzunar. Cum sa filmati cu telefonul in secret

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Telefonul mobil din buzunar tine minte orice facem. Microfonul, ecranul sau camera ne pot fi aliati de incredere daca ii punem la treaba cu aplicatii destepte.

In ziua de azi, telefonul ne poate ajuta in situatia in care avem nevoie sa facem o inregistrare. Exista o multime de aplicatii pe Andoroid care sunt utile in acest caz. De pilda, Secret Video Recorder e simpla si eficienta atunci cand vreti sa inregistrati cu camera – sau camerele – de pe telefon ori tableta.

Lucrurile se complica insa cand vine vorba sa inregistram ceea ce se vede pe ecran. Cea mai buna aplicatie pentru asta e Rec. (Screen Recorder). Problema este ca toate au nevoie ca dispotivul pe care sunt instalate sa fie rootat. Din fericire, exista si modele de telefoane si tablete care au astfel de aplicatii instalate din fabrica. 

Una dintre cele mai cautate utilizari este inregistrarea convorbirilor telefonice. Aplicatia Inregistrare Convorbiri este probabil cea mai bun. E realizata de compania Killer Mobile si are multe setari deoarece inregistrarea convorbirilor e destul de complicata: multe smartphone-uri au aceasta optiune blocata din fabrica, inclusiv iPhone-urile.

Daca vreti sa folositi telefonul sau tableta pe post de reportofon, Sony a lansat aplicatia gratuita Audio Recorder, care va permite sa alegeti si calitatea inregistrarii. De asemenea, permite o minima editare - de pilda, egalizarea sunetului sau eliminarea zgomotului de fond.

Exista si aplicatii care ne memoreaza traseele - cel mai simplu e sa folositi chiar Google, care inregistreaza locurile unde am fost in ultimele 30 de zile. Aici gasiti Istoricul locațiilor Google, care tine minte data, ora si locul. De asemenea, in acelasi loc puteti sa si stergeti aceste informatii, daca va deranjeaza faptul ca Google le-a memorat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO