iLikeIT. Am intrat in era gadgeturilor cu ecran curbat: LG G Flex 2, Samsung Galaxy Edge si ceasul Gear S


Ultimul update: Vineri 23 Ianuarie 2015 07:20
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015 09:12
Categorie: Smart things

Mai mare, mai puternic, mai bine finisat. Toate modelele noi de telefoane mobile bat recorduri la performanta, fara sa ne mai uimeasca insa cu noutatea lor.

Exista insa momente cand realitatea se curbeaza, ca ecranele mobilelor. Iata cateva dintre gadgeturile cu ecran curbat.

-► LG G-Flex 2. Sud-coreeni spun ca acest model este mai bun, pentru ca poti vedea din mai multe unghiuri si are pe spate o folie care se poate reface singura. Este un telefon foarte performant, mai bun ca primul model.

-► Samsung Galaxy Edge are un ecran curbat pe o latura, mai bine zis un un ecran usor tesit pe latura dreapta. Pe bara laterala se pot pune pictograme rapide si tot felul de utilitati, cum ar fi cea de centimetru. Are insa si cateve problema: bateria este mai mica decat Note 3, de 3000 mah, insa duce o zi de munca, daca nu este folosit intens. Are functie de incarcare rapida, de 50% in 30 de minute. Pretul este pe masura: 4000 de lei.

-► Samsung Gear S este un ceas inteligent, tot cu ecran curbat, care are si SIM integrat, adica poti sa primesti apeluri.

-► Samsung Galaxy Round este un alt telefon cu ecran curbat, pe care insa nu l-am vazut deocamdata in Romania. Presa de specialitate scria ca telefonul ar avea 5.7 inch si 1080p, iar greutatea de 154g, sub Galaxy Note 3, un alt telefon lansat recent. Galaxy Round va fi disponibil numai pe piata locala din Coreea de Sud, la un pret echivalent cu aproximativ 1.000 de dolari americani. Mai multe detalii pe www.yoda.ro.