Echipa iLikeIT vă propune 3 jocuri de strategie pentru weekend


Ultimul update: Luni 09 Octombrie 2017 13:31
Data publicarii: Vineri 06 Octombrie 2017 09:06
Categorie: Smart things

Începe weekend-ul şi o dăm pe distracţie. Echipa iLikeIT a pregătit jocuri de strategie care riscă să va ţină foarte prinşi.

Battle of Polytopia este primul joc din listă. E gratuit pe telefoanele şi tabletele cu Android şi pe dispozitivele Apple. Deşi are o grafică ce pare, să zicem, inspirată din desenele animate, jocul şi acţiunea sunt cât se poate de serioase. O rundă ţine 30 de ture, iar la finalul acestora, trebuie să ai cel mai performant trib.

Misiunea e să descoperi şi să cucereşti teritorii noi, să te lupţi cu triburile inamice şi să dezvolţi tehnologii noi, cum ar fi vânatul sau construirea unor nave că să-ţi facă lupta mai uşoară. Doar atunci când îţi vine rândul ai voie să mişti soldaţii de pe o căsuţa pe alta şi să dezvolţi mai departe oraşele aflate sub controlul tău.
O sesiune de joc nu durează mai mult de 10 minute.

World Conquerer 3 este un alt joc de strategie spectaculos. Inspirat din bătăliile reale, în acest titlu lansat în 2015, trebuie să cucereşti pas cu pas liniile inamice. Este destul de complicat, dar se învaţă rapid datorită tutorialelor din joc... Şi există două moduri de joc care te pot ţine ocupat ore-n şir. "World Conquerer 3" costă 1 dolar pe dispozitivele cu iOS, şi este gratuit pe Android.

Stormbound este combinaţia dintre şah şi Clash Royale sau Heartstone. Aşadar, colectionezi cărţi de joc, fiecare cu anumite caracteristici, pe care trebuie apoi să le etalezi în bătălii cu alţi jucători de pe internet. Runda se termină atunci când dărâmi turnul inamic.

Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery