GALERIE FOTO. Un roman a doborat recordul mondial de tunsori la zero

Ultima actualizare: 01-09-2012 14:51
Marius “Mario” Lambrino

O echipa de frizeri, formata din romanul Marius “Mario” Lambrino si noua irlandezi, a reusit sa intre in Cartea Recordurilor la categoria cele mai multe tunsori la zero realizate intr-o ora. Totul pentru o cauza nobila: lupta impotriva cancerului.

 

Shave Or Dye 2011 - The World Record from Today FM on Vimeo.

The Ray D’Arcy Show, evenimentul in cadrul caruia a fost doborat recordul mondial, a fost parte din Today FM’s Shave or Dye 2011 (n.r. Ziua “Rade-te sau vopseste-te” 2011 a radioului Today FM). Evenimentul a fost organizat in sprijinul Irish Cancer Society (n.r. Societatea irlandeza de lupta impotriva cancerului).

Recordul precedent a fost stabilit in Alberta, Canada, in 2006, atunci cand au fost rase 229 de capete intr-o ora. De atunci, de sase ori s-a mai incercat, fara success, doborarea performantei. Insa, in data de 18 februarie, echipa din care face parte si romanul nostru a reusit sa lase fara par 315 persoane intr-o ora. Totul s-a intamplat cu acordul persoanelor… chelite, bineinteles.

In eveniment s-au implicat si vedetele postului de radio irlandez. Astfel, Ian Dempsey si-a vopsit parul portocaliu, Matt Cooper, mov, Ray Foley, verde, JP Gilbourne, albastru, iar Ray D’Arcy si-a epilat cu ceara parul de pe piept si abdomen.

Recordul a fost omologat de Patricia Magill, reprezentanta a Guiness Book of Records.

Evenimentul a avut loc la The Style Club, din Dublin.

Aici poti afla mai multe despre initiativa postului de radio Today FM, "Shave or Dye"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO