Cornulet cu gainat
Ultima oferta de pe piata panificatiei isi propune sa combata consumul excesiv de carbohidrati inalt procesati, nocivi pentru sanatate.
Romanul nu intelege, domnule. Painea nu este buna sau cel putin nu in cantitatile industriale in care este ingurgitata si cu fasole, si cu cartofi, si cu supa de gaina. Iar daca tot veni vorba de gaina, industria panificatiei a gasit solutia la acest adevarat flagel.
Fiecare paine va contine de acum si urme de gainat, piele de sobolan sau cioc de vrabiuta. Asa cum se poate observa din imaginile atasate, primite de la unul dintre utilizatorii www.stirileprotv.ro. In plus, cu toata productia-record de grau pretul painii continua sa creasca, iar daca renuntam la ea s-ar putea sa fie chiar bine pentru buzunar.
Este drept ca masura ar putea avea si efectele contrare: cei mai saraci s-ar putea bucura chiar ca au cu ce asezona dumicatul de pita pe care il duc la gura.