Portret: Zodia Balantei, de la Michael Douglas la Monica Bellucci

Ultima actualizare: 27-10-2012 15:18

Despre Balante se spune ca sunt persoane cu o anumita eleganta si un talent artistic iesit din comun. Nu trebuie sa uitam nici gustul pentru frumos, senzualitatea, dar nici gelozia, superficialitatea sau imoralitatea.

Ca de obicei, le luam pe rand! Am ales mai intai patru domni extrem de eleganti, la care talentul respira prin toti porii.

Reprezentanti ai generatiei de adevarati gentlemani, Michael Douglas si Sting si-au ales cariere in domenii diferite, dar si-au castigat prin calitatile lor respectul tuturor. In plus, sotia lui Michael Douglas, frumoasa Catherine Zeta Jones, e si ea Balanta autentica.

De altfel, un alt cuvant definitoriu pentru Balante este si "seductie", iar doamna stie sa isi foloseasca gratia, privirea si talentul pentru a-si cuceri nu numai sotul, ci si pe impatimitii marelui ecran.

Sting a reusit sa ramana in prima linie a muzicii timp de multi ani si asa ajungem la perseverenta carecteristica zodiei.

Din generatia mai tanara de Balante fac parte sarmantul Will Smith si Hugh Jackman, declarat de mai multe ori "Cel mai sexy barbat din lume". Fiecare dintre cei doi a stiut sa isi construiasca o anumita imagine in fata fanilor, dar la ei a iesit in evidenta si alta latura a Balantelor.

Will si Hugh au familii fericite acasa, pe care stiu ca se pot baza la nevoie. Si sotiile ii iubesc ca si cum nu li s-ar agata de gat, peste tot admiratoare.

Nu puteam lasa la o parte doamnele zodiei. Sunt mai toate foarte elegante, adesea pe primele pagini ale revistelor de moda pentru stilul pe care l-au adoptat si au reusit chiar sa il impuna.

O adevarata doamna a cinematografiei, Brigitte Bardot a aratat ca poate sa fie si altceva decat o duduie nostima din filme si, in anii maturitatii, si-a indreptat atentia spre soarta animalelor.

Kate Winslet si Monica Bellucci sunt reprezentate de seama a doua stiluri: cel britanic si cel italian. Kate si-a gasit, odata cu recunoasterea din parte criticilor, si un mod de a se imbraca ce a trimis-o in topurile celor mai bine imbracate femei din lume.

Monica Bellucci e genul de femeie cu sarm si doza necesara de mister pentru care sunt iubite Balantele.

Din randul Balantelor blonde fac parte Gwyneth Paltrow si Gwen Stefani. Prima, o familista convinsa si ea, pentru care casatoria a insemnat un pas important, determinant in viata, asa cum scrie la zodie.

Ca si in cazul lui Catherine Zeta Jones, Gwyneth a lasat cariera un pic in urma, pentru a se dedica oamenilor foarte importanti din viata ei: sotul si copiii. Gwen Stefani, solista No Doubt, e si acum pe buzele criticilor de moda, dupa ce a lansat mai multe colectii de haine. Si ea acorda atentie sporita familiei.

Pe meleaguri... latino, am mai remarcat Balante cu mare trecere la sexul frumos. Veteranului Julio Iglesias se spune ca i-au trecut prin pat nu mai putin de 3.000 de femei, dar cuceritorul cu voce tremurata zambeste doar cand e amintit numarul.

Poate e mai mare, poate e mai mic... Pe la noi, nu l-am uitat pe Stefan Banica, juniorul cu talente actoricesti, cantate si dansante, dupa care admiratoarele ofteaza pe la concerte si in fata micului ecran.

Un pic atipic pe lista Balantelor pare Eminem. Cu greu il poti incadra in caracteristicile generale. Bine, nu putem stii de unde sare iepurele si nici cat de senzual e de fapt hip-hop-erul in intimitate!

La final, vin recomandarile! Balantele ar trebui sa foloseasca din plin ziua de vineri, norocoasa, sa se imbrace in galben, culoare energizanta, si sa iasa cat pot, sa simta vantul si sa auda natura.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO