Google rescrie alfabetul. Afla noua ordine a literelor

Ultima actualizare: 06-05-2012 21:45
Abecegoogle

Daca am vrea sa reorganizam alfabetul, in functie de cautarile pe internet, lucrurile ar sta foarte diferit fata de ce am invatat cu totii la scoala. Afla, in text, si care este cea mai cautata cifra din World Wide Web.
 

Spaniolii de la Small au facut un experiment, cu rezultate foarte interesante. S-au apucat sa caute in statisticile Google fiecare litera in parte si au constatat ca A ramane prima litera a ABeCeGoogle, la fel cum este si a alfabetului. Ea are 25.440.000.000 de cautari.

Urmatoarele nu mai sunt cele clasice, ordinea fiind schimbata total. Pe locul al doilea in cautari este litera I cu 25.300.000.000.

Dupa acestea exista o prapastie imensa pana la castigatoarea locului al treilea, litera S, care are la activ doar 4.410.000.000 de rezultate pe Google, cu peste 20 de miliarde mai putine, asadar.

Daca la capitolul litere, situatia sta cum sta, nimenu n-a reusit pana acum sa-si explice de ce, dintre toate cifrele, 6 este cea mai cautata?!

Are nu mai putin de 25 de miliarde de rezultate in Google. Unii vorbesc doar despre o coincidenta, altii dau vina pe 'numarul Satanei', 666, care ar fi responsabil pentru o asa performanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO