Top 10 cautari sexuale pe internet. Google stie ce preferinte ascunse ai

28-04-2011 13:29


Sex

Barbatii prefera femeile slabe si cred ca picioarele 'emana' erotism. Asta arata un studiu de ultima ora, facut online de specialisti. Aflam si ca femeilor le place sa citeasca carti romantice intre doua relatii.

Oamenii de stiinta au descoperit in sfarsit care sunt cele mai ascunse dorinte sexuale ale noastre, interpretand cautarile fiecaruia pe Google.

Au analizat un miliard de cautari care aveau legatura cu sexul, de peste tot din lume, ca sa afle pe ce dau userii click atunci cand sunt in intimitate, cand nimeni nu-i priveste, scrie Daily Mail.

Ce au descoperit s-a publicat intr-o carte numita "Un miliard de ganduri despre sex", scrisa de Ogi Ogas si Sai Gaddam. Prin aceata publicatie cei doi spera sa dovedeasca ca nu exista "deviatii sexuale" si ca 80% dintre cei care acceseaza zilnic internetul sunt interesati in medie cam de 20 de subiecte, printre care "tinerete" sau "majorete".

Citeste aici concluziile acestui studiu

Studiul este atat de vast incat este privit de catre experti ca cea mai complexa si completa analiza a dorintelor sexuale umane. 

Top 10 cautari sexuale pe net

* Tineri/e (13,5%)
* Gay (4,7%)
* MILF (4,3%)
* Sani (4%)
* Inselat sotie (3,4%)
* Vagine (2,8%)
* Penisuri (2,4%)
* Cenzurat de autorii cartii
* Funduri (0,9%)
* Majorete (0,1%)

Medicii spun acum ca aceste rezultate ar putea ajuta foarte multi pacienti care puteau crede ca preferintele lor sunt perverse, desi sunt de fapt niste chestiuni comune, in lumina noilor descoperiri.

Sursa: Pro TV

Tags: top 10, sex, google,

VIDEO PROTVPLUS.RO