Modele de subiecte matematica Evaluare Națională 2018


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 11 Iunie 2018 00:00
Categorie: Evaluare Nationala 2018
evaluare nationala

Evaluarea națională la matematică începe de miercuri 13 iunie 2018. Elevii se pot pregăti cu următoarele modele de subiecte.

Absolvenţii de clasa a VIII-a s-au putut înscrie la Evaluarea naţională 2018 în perioada 4-8 iunie, conform calendarului oficial aprobat de Ministerul Educaţiei.

Cursurile elevilor de clasa a VIII-a s-au finalizat pe 8 iunie. Rezultatele la Evaluarea naţională vor fi afişate pe 19 iunie (până la ora 12:00), iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 23 iunie.

Proba scrisă la Matematică de la Evaluarea naţională 2018 va avea loc miercuri, pe 13 iunie. Pe 14 iunie va fi susţinută probă la limba şi literatura maternă. Candidaţii trebuie să ştie că odată ce s-au afişat rezultatele, marţi, pe 19 iunie, pot depune contestaţie în intervalul orar 14-19, iar rezultatele finale vor afişate pe 23 iunie.

Regulile pe care trebuie să le respecte absolvenţii de clasa a VIII-a la Evaluarea naţională 2018.

Accesul în sala de clasa se va face de la ora 08:30, iar examenul va începe la ora 09:00. Elevii vor avea la dispoziţie 2 ore pentru a rezolva subiectele.

În sălile de examen, li se interzice să introducă ghiozdane, rucsacuri sau alte obiecte asemănătoare. Cei care refuză să predea obiectele respective pentru a fi plasate în sala de depozitare, loc stabilit de comisia din unitatea de învăţământ respectivă, nu vor fi susţine examenul din cadrul Evaluării naţionale.

De asemenea, elevii nu au voie să aibă asupra lor, atunci când examenul va începe, manuale, dicţionare, culegeri, cărţi, rezumate, ciorne sau alte însemnări cu ajutorul cărora să rezolve subiectele.

Candidaţii care vor fi eliminaţi de la o anumită probă pentru că au fraudat examentul sau fiindcă au fost suspectaţi de tentativă de fraudă vor primi pe lucrarea scrisă nota 1(unu).

Exemple de subiecte matematica la Evaluare Nationala 2018

Model matematică. Subiectul I:

Model matematică. Subiectul II și III:

Exemplu de barem matematica ă la Evaluare Nationala 2018

Barem model matematică. Subiectul I:

Barem model matematică. Subiectul II și III:

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Modele de subiecte română Evaluare Națională 2018
VIDEO PROTVPLUS.RO