Tânăr sărac, admis la toate universităţile de top din SUA. A primit şi 4 milioane $


Ultimul update: Duminica 07 Aprilie 2019 14:55
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019 09:54
Categorie: Stiri Educatie

Un american de 17 ani are o dilemă mai puțin obișnuită. Trebuie să aleagă dintre nu mai puțin de 19 universități de prestigiu care i-au acceptat candidatura.

Indiferent care ar fi opţiunea, tânărul Nelson Chow nu trebuie să-și facă griji din punct de vedere financiar. Deja a primit aproape 4 milioane de dolari din burse și sponsorizări! Fiu al unui cuplu de imigranţi asiatici, băiatul este primul din familia lui care va merge la facultate.

"Sunt foarte norocos să am părinți care mi-au spus: muncește din greu dacă vrei să-ți îndeplinești visul și să-ți atingi obiectivele."

Are de ales între 19 universităti americane care abia asteapta sa-l aiba student. Printre ele se numara si cateva dintre cele mai bune din lume, de pildă Yale şi Princeton.

Adolescentul genial a absolvit liceul cu cele mai mari onoruri, face parte din fanfara scolii si a pus umărul la reconstruirea orasului său, lovit în plin de uraganul Sandy.

"Vreau să devin medic și cred că cel mai mult mă motivează gândul că-i voi ajuta pe alții, și că voi face ceea ce-mi place”, spune Nelson.

Pare o misiune usoară, cel putin din punct de vedere financiar. Si asta pentru ca tânărul a primit burse si sponsorizari in valoare de aproape patru milioane de dolari. Dar, evident, nu va avea nevoie de toti banii pentru studii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO