„Miracol de Anul Nou”: Cum a fost salvat un băiat de 9 ani de un crucifix, după ce a fost împușcat în pragul casei. FOTO

Ultima actualizare: 07-01-2021 10:09
crucifix
Shutterstock

Un băiat de 9 ani din Argentina, care a fost împușcat, a scăpat cu viață, după ce glonțul a lovit crucea pe care o purta la gât.

Tiziano, în vârstă de nouă ani, a fost împușcat în timp ce se afla în pragul casei sale din Las Talitas în noaptea de Revelion, dar a fost salvat de ceea ce mama sa a descris ca fiind un „miracol”, transmite Daily Mail.

Tânărul sărbătorea Revelionul împreună cu familia și se juca cu sora sa. La scurt timp, a simțit o durere bruscă în piept și a văzut pe jos un glonț, chiar lângă el.

Tiziano a fost dus la spital, unde medicii au descoperit doar o rană superficială, care a fost tratată în decurs de o oră.

După ce s-a întors acasă, mătușa băiatului i-a găsit colierul pe jos.

Crucea de argint pe care Tiziano o primise cadou de la tatăl său David, în vârstă de 36 de ani, avea o gaură, acolo unde a pătruns glonțul.

Băiatul a spus că nu și-a dat seama că lănțișorul l-a salvat, până când a văzut urmele glonțului de pe obiect.

În urma întâmplării, mama sa a spus că cel mic a fost binecuvântat

„El este aici datorită lui Dumnezeu. Pentru noi este un miracol”, a mai adăugat femeia.

Presa locală a descris, de asemenea, povestea ca pe un „Miracol de Anul Nou”.

Poliția a fost informată în legătură cu incidentul și o anchetă se află în desfășurare, pentru a afla cine a tras glonțul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO