Ziua celor mai mari reduceri din an. Britanicii au dat năvală în centrele comerciale

Ultima actualizare: 27-12-2019 09:46

Britanicii au fost de neoprit joi, în magazine. Şi-au deschis pungile şi portofelele pentru ziua celor mai mari reduceri din an.

Au dat năvală în marile centre comerciale ca să profite de reducerile uriaşe, care pot ajunge până la 90 la sută.

Evenimentul generează venituri uriaşe pentru comercianţi, care, potrivit unui prim bilanţ, au avut vânzări de peste patru miliarde de lire sterline.

Vânătorii de chilipiruri au sfidat ploaia și frigul și au așteptat cu orele deschiderea unuia dintre cele mai vechi magazine din Londra.

Bărbat: „Tot mai plăcut e să te duci în magazin şi să vezi cu ochii tăi ce cumperi, să pipăi, pentru că online nu ştii exact cu ce te alegi, mai ales când e vorba de haine."

Femeie: „Acesta e cel mai bun loc în care poţi să fii de Boxing Day! Reducerile sunt întotdeauna demenţiale, nu se poate să nu găseşti ceva."

Dacă multe dintre magazine au reduceri de săptămâni bune, anumite firme așteaptă Boxing Day ca să organizeze evenimente ce încă atrag mulțimi impresionante.

Cunoscătorii în ale reducerilor știu că nu este cazul să zăbovești prea mult în fața standurilor, pentru că riști să rămâi fără măsura potrivită sau culoarea preferată. Așa că își încarcă brațele cu tot ce apucă, apoi vânează o cabină de probă.

Tradiția reducerilor amețitoare, respectată cu sfințenie în țările anglo-saxone, datează din perioada victoriană, când, a doua zi de Crăciun era rezervată cadourilor pentru servitori.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO