VIDEO. Reacția virală a unei femei de 83 de ani la noile restricții impuse în Marea Britanie

Ultima actualizare: 23-10-2020 10:03
Batrana
BBC

Noile restricții impuse de autoritățile din Marea Britanie în mai multe zone, după ce numărul infectărilor cu coronavirus a crescut exponențial în ultima vreme, a împărțit oamenii în două tabere.

Dacă unii britanici consideră că măsurile mai dure sunt necesare, pentru că mulți încălcau regulile, alții spun că se tem pentru viitorul lor, deoarece economia va fi afectată. Din ultima categorie face parte și o femeie de 83 de ani din Barnsley, care a criticat noile măsuri, iar reacția ei a devenit virală pe rețelele de socializare.

„Cred că totul este ridicol, nu ar fi trebuit niciodată să fim în lockdown. Toți oamenii vulnerabili ar fi trebuit să fie ajutați și ținuți acasă, în siguranță. Și noi toți ceilalți, am 83 de ani, nu mă interesează. Mă uit așa, nu mi-au mai rămas prea mulți ani, și nu voi fi ținută în casă când guvernul a greșit totul. Cum putem pune țara pe picioare? Din punct de vedere economic? Unde sunt toți banii? Până la sfârșitul acestui an vor fi milioane de oameni șomeri și știi cine va plăti pentru asta? Toți tinerii. Nu eu, pentru că voi fi moartă", a spus femeia.

Clipul cu declarațiile femeii au fost postate pe contul de Twitter al BBC Yorkshire și a adunat peste 50.000 de aprecieri și 17.000 de distribuiri.

Autoritățile britanice au impus măsuri mai dure - cum ar fi interzicerea vizitelor sau închiderea pub-urilor șia barurilor - începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe orașe precum Barnsley, Doncaster, Rotherdam și Sheffield.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO