Motivul pentru care un copil de 3 ani așteaptă trenul în gară în fiecare dimineață

Ultima actualizare: 18-06-2020 11:23

Între un băiețel de 3 ani, dintr-o surburbie a orașului american Boston, și un controlor de tren, s-a creat o legătură cu totul specială, care le înseninează diminețile. Este o prietenie clădită pe pasiunea pentru... trenuri.

Dacă distanţarea socială din vremea pandemiei a destrămat multe relaţii sociale, statornicia care caracterizează "mersul trenurilor" a creat o legătură aparte între doi oameni cât se poate de diferiţi.

Troy Thornton, controlor: "Sunt asistent mecanic. Merg cu trenul, verific biletele și încasez, îi îndrum pe călători cum să urce și să coboare."

Nu pare nimic ieşit din comun, dar pentru Jake, un băieţel de trei ani înnebunit după trenuri, chipul zâmbitor al lui Troy echivalează cu întâlnirea unui supererou.

Salutul de la distanţă a deventi ritualul lor de carantină: Jake pe peron încercând să vadă cât mai devreme luminile locomotivei, în timp ce trece prin tunel, şi prietenul lui adult de din tren.

Copil: "Iese din tunel, șuieră, iar Troy deschide ușa și spune: "Bună, Jake! Ne vedem și mâine!"

Şi asta se întâmpla în fiecare dimineaţă.

Cum însă Troy se va muta în curând pe altă rută, cei doi au făcut un schimb de daruri de rămas bun. Jake i-a dăruit un desen, iar Troy l-a poftit pe băieţel să facă o scurtă călătorie cu trenul lui magic.

Prietenia lor înduioşătoare poate fi pentru noi toţi, o adevărată lecţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO