Un român din UK a împins-o pe fiica fostului său patron într-un cuptor de pizza. Ce a pățit

Ultima actualizare: 16-03-2020 22:33
Bataie
Jae Lockhart

Un român din Marea Britanie care a fost despăgubit de fostul său angajator cu 16.000 de lire pentru discriminare rasială nu a fost mulțumit de suma primită și a bătut-o pe fiica omului de afaceri pentru care a lucrat.

La un an după aplanarea conflictului, Valentin M. a ajuns la concluzia că suma primită nu este suficientă, astfel că a mers la pizzeria din Newcastle unde a lucrat în trecut, însoțit de doi prieteni.

Aceștia au fost întâmpinați de fiica patronului și i-au cerut să îl cheme pe tatăl său. Când tânăra a refuzat, cei trei români au bătut-o și au împins-o într-un cuptor de pizza, încins la 280 de grade, relatează Metro.

„Când au intrat, nu eram îngrijorată, dar dintr-o dată au început să urle și m-au împins în cuptor. Eram șocată și nu am realizat că am fost rănită”, a povestit Jae Lockhart.

Mihaes a primit anul trecut despăgubiri de 16.000 de lire de la fostul său angajator, pe care l-a acuzat că l-a plătit cu doar 4 lire pe oră, l-a supus unor abuzuri rasiale.

Valentin M. a primit o pedeapsă de două luni de închisoare cu suspendare de 18 luni și va trebui să plătească despăgubiri de 3.000 de lire pentru pagubele produse restaurantului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO