Descoperire uimitoare în bagajul de mână al unui călător, într-un aeroport din India. VIDEO


Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 17:05
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 16:27
Categorie: Stiri externe
bagaj aeroport

Un bărbat care transporta un pui de leopard, de doar o lună, într-un bagaj de mână, a fost prins pe aeroportul din Madras, în sudul Indiei, conform unui anunţ făcut de autorităţi sâmbătă, transmite AFP, conform Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, a cărui naţionalitate nu a fost precizată, sosise la Madras de la Bangkok. Zgomotele care se auzeau din bagajul său de mână au atras atenţia agenţilor de ordine care au descoperit puiul de felină.

"Răspunsurile sale au fost evazive, aşa că i-am solicitat să prezinte bagajul pentru inspecţie", a declarat unul dintre agenţii de securitate ai aeroportului.

În bagaj, într-un coş de plastic, se afla un pui de leopard de o lună. Animalul, care cântăreşte un kilogram, se afla în stare de şoc şi părea slăbit.

Într-un clip video pus în circulaţie pe reţelele sociale pot fi observaţi angajaţi ai aeroportului care hrănesc felina cu un biberon.

"Pasagerul a fost reţinut şi îl interogăm pentru a afla de unde are acest animal", a precizat pentru AFP un responsabil din cadrul Biroului pentru protecţia faunei de la Madras.

Sursa: Agerpres

Leopard căutat de autorități cu elefanți și drone. Fusese închis într-o rezervație
VIDEO PROTVPLUS.RO