Când a văzut-o prima dată, iubitul ei i-a spus că este prea frumoasă ca să fie reală


Ultimul update: Miercuri 13 Septembrie 2017 15:17
Data publicarii: Sambata 09 Septembrie 2017 16:05
Categorie: Stiri Diverse
larrissa bortolo

Un manechin australian susţine că a primit ameninţări cu moartea după ce a dezvăluit că iubitul sau nu credea că ea este o persoană reală, atunci când s-au cunoscut în mediul online, din cauza faptului că este prea frumoasă.

Săptămâna trecută, Larissa Bartolo, din Gold Coast, a declarat că iubitul sau Jesse a presupus că pozele ei nu erau reale, atunci când au discutat pentru prima oară pe Facebook, potrivit Daily Mirror

Modelul Playboy, în vârstă de 28 de ani, a spus că Jesse, cu care este împreună de 3 ani, a acuzat-o că ar fi folosit pozele altei persoane, atunci când au început să poarte un dialog pe reţelele de socializare, în 2014.

 

My social media status DOES NOT define me. ✋STOP comparing yourself to others & believing what you see online.... Because even a grain of salt can look like sugar! ????

O postare distribuită de L A R I S S A ???? B A R T O L O (@larissabartolo) pe

Larissa a adăugat că de când a dezvăluit acest detaliu, ea a început să fie hărţuită online, unde a primit ameninţări cu moartea sau chiar a fost îndemnată să se sinucidă.

Ea a spus: “A fost o întreagă tevatură legată de acest subiect. Unii oameni îmi spuneau să mă sinucid sau sperau că o să mor. A fost oribil. După câteva zile, de abia mai puteam să dorm. Şi în copilărie am fost hărţuită, dar ce s-a întâmplat acum e la alt nivel”.

Modelul şi Jesse, care e antrenor personal, au început să discute în 2014, atunci când ea lucra în Anglia şi el în Australia. Larrissa a spus că atunci când i-a scris pentru prima oară, bărbatul credea că e atât de frumoasă, încât nu părea reală.

 

The green Gabby dress from @motelrocks is LIFE ???? Honestly my fav dress at the moment!! #motelrocks

A post shared by L A R I S S A ???? B A R T O L O (@larissabartolo) on

 

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO