Un italian a ajuns să doarmă în garaj fiindcă în apartamentul lui s-au mutat ilegal români


Ultimul update: Vineri 07 Decembrie 2018 11:01
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2018 10:56
Categorie: Stiri Diverse
carabinieri italia

Situaţie neobişnuită într-o localitate de lângă Bologna unde un italian a fost practic alungat din propria casă de o familie de români.

Juri Malini, un bărbat de 41 de ani din localitatea Anzola, în apropiere de Bologn, a ajuns să locuiască în garaj de 10 metri pătraţi, neîncălzit, după ce louinţa lui a fost ocupată abuziv de o familie din România care refuză să părăsească casă. Totul a început după ce în italianul a plecat să muncească în altă ţară şi a decis să îşi închirieze apartamentul recent cumpărat primăriei din Bologna, care l-a utilizat pentru găzduirea migranţilor, scrie Il Giornale.

Municipalitatea a mutat în imobil o familie de români care, spune Malini, au stricat tot ce nu au putut fura. El estimează pagubele la circa 36.000 de euro. Nu au plătit nici chiria şi şi nici utilităţile, care au fost acoperite, în final, de primărie.

În final, pe 12 iulie, omul trebuia să-şi recapete locuinţa, dar între timp alţi români, rude, se pare, ale celor dinainte, au intrat prin efracţie în clădire şi au schimbat încuietorile.

Italianul nu mai reuşeşte acum să îşi recupereze locuinţa şi doarme în garaj de aproape 7 luni, iar autorităţile nu îl ajută deoarece încă nu există o decizie a justiţiei în acest sens. În plus, anchetatorii susţin că omul a depus târziu plângerea - italianul explicând însă că nu era în ţară. Mai mult, până la clarificarea situaţiei,  primăria Bologna continuă să le plătească românilor chiria.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO