Un bătrân a murit în timp ce îi era jefuită casa. Ce suspectează anchetatorii


Ultimul update: Duminica 15 Octombrie 2017 18:29
Data publicarii: Joi 12 Octombrie 2017 16:22
Categorie: Stiri Diverse
bătrâni jefuiți

Un bărbat în vârstă de 91 de ani, din Brooklyn, a murit miercuri, în urma unui jaf petrecut în locuința lui.

Waldiman Thompson și soția sa, în vârstă de 100 de ani, Ethline Thompson, erau acasă în momentul în care hoții au intrat în locuința lor. Bătrânii au fost legați, iar hoții le-au devastat casa în căutarea unor obiecte de valoare, relatează ABC NEWS.

Femeia a reușit să se elibereze și a alertat imediat autoritățile, dar era prea târziu pentru bătrânul care zăcea pe podea.

Anchetatorii încă nu au stabilit motivul decesului, dar sunt de părere că bărbatul a murit din cauza șocului provocat de incident, dat fiind faptul că nu au fost descoperite leziuni pe corpul lui.

Polițiștii au declarant că sunt în căutarea a 4 suspecți de sex masculin pe care urmează să îi identifice pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi amplasate în zonă.

Ethline Thompson a fost dusă la un spital din apropiere, unde a fost tratată pentru arsuri minore pe care le avea de la frânghii. Potrivit poliției locale, femeia era extrem de confuză și nu aflase faptul că soțul ei murise.

Vecinii celor două victime susţin că din casa bătrânilor s-au auzit zgomote, dar nimeni nu a reușit să-I surpinda pe hoți.

Sursa: ABC News

Tags: jafuri, decese, sua,

Un hoț neinspirat a dat o spargere la o academie de arte marțiale. VIDEO
Actor care filma un jaf, confundat cu un hoț real. Poliția a tras asupra sa
VIDEO PROTVPLUS.RO