I-a cerut prietenului său să întrețină relații sexuale cu soția lui. Ce a urmat

Ultima actualizare: 22-01-2020 17:48

Un bărbat din judeţul Suceava riscă să stea ani buni în închisoare după ce şi-a atacat prietenul cu un cuţit. Cei doi s-au cinstit, apoi unul dintre ei şi-a amintit de o datorie mai veche.

Cum datornicul nu avea bani, bărbatul i-ar fi propus să fie plătit în alt fel: mai precis, să îi ceară soţiei să întreţină relaţii intime cu el. Imediat a izbucnit scandalul.

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-o comună din judeţul Suceava. Agresorul de 27 de ani a mers acasă la prietenul lui şi s-au cinstit. La un moment dat, omul i-a cerut prietenului să-şi plătească o datorie mai veche şi cum nu avea bani, individul i-a propus să îi permită să întreţină relaţii intime cu soţia acestuia.

Bărbatul s-a enervat şi a sărit să-l lovească, iar celălalt a dat să se apere, a scos un cuţit şi l-a rănit pe atacator în zona gâtului. Apoi, speriat de urmări, a fugit.

Victima a reuşit să ajungă la spital şi medicii spun că viaţa lui nu a fost pusă în pericol. Între timp, fugarul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii îl cercetează pentru tentativă de omor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO