Traficant de droguri, vedetă Youtube din închisoare. Cum transmitea mesajele

Ultima actualizare: 18-09-2019 10:20
Sam Walker
Twitter

Un traficant de droguri a devenit vedetă pe rețelele sociale, din spatele gratiilor, cu ajutorul unui telefon mobil deținut ilegal.

Sam Walker, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, a folosit un telefon mobil deținut ilegal în detenție pentru a posta mesaje pe Twitter și Youtube, scrie Daily Mail.

 

Contul său de Twitter avea peste 19.000 de urmăritori, iar pe Youtube, bărbatul a fost urmărit de peste 1.000 de persoane.

Walker, condamnat pentru zeci de infracțiuni, a publicat în 2018 un material video în care explica pas cu pas cum se procedează în momentul în care cineva vrea să fugă din țară.

Atitudinea sa sfidătoare a stârnit reacții negative din partea reprezentanților Asociației Ofițerilor din Penitenciare din Marea Britanie. „Gardienii trebuie să intre în celulă și să-i ia telefonul, dar deținuții au modalități diverse de a-și ascunde aceste device-uri”, a declarat Mark Fairhurst, liderul Asociației Ofițerilor din Închisori.

În urma acestui incident, conducerea închisorii a luat măsuri, iar contul de Twitter al deținutului a fost șters.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO