Tânără desfigurată după ce și-a mărit buzele la o petrecere. Ce a aflat la spital

Ultima actualizare: 23-04-2019 21:24
Rachael Knappier

O tânără care a trecut printr-o experiență terifiantă după ce a apelat la injecții cu acid hialuronic în buze și-a spus povestea și vrea să tragă un semnal de alarmă.

Britanica Rachael Knappier s-a temut că își va pierde buza de sus și a povestit că asistentele medicale au râs când au văzut-o, relatează The Sun.

Prezentă într-o emisiune televizată, luni dimineață, tânăra de 29 de ani a povestit că și-a injectat în buze o soluție, la o petrecere, la recomandarea unei prietene.

Mai multe imagini în galeria foto

”M-am simțit bine, m-am culcat și când m-am trezit la 2 dimineața arătam așa cum vedeți în poze. Buzele îmi atingeau nasul. S-au mărit de patru ori. Presiunea și arsura din ele era încredibilă”, a spus Rachael, care s-a dus imediat la spital, unde toată lumea a râs de ea.

”Nu mai văzuseră așa ceva înainte. Medicii mi-au spus că soluția fusese injectată în sânge, iar buzele nu mai erau vascularizate”, a spus tânăra, care a fost în pericol să-și piardă buza de sus.

Medicii au reușit să-i scoată soluția din buze și după trei zile și-au revenit la normal. Acum tânăra vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolele la care se expun femeile care își fac injecții de acest fel la persoane neavizate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO