S-a aruncat de la balconul unui mall, după ce soțul ei s-a sinucis, la scurt timp după căsătorie. Ce bilet de adio a lăsat

13-09-2020 08:36


mall

O tânără de 20 de ani din India s-a aruncat de la balconul unui centru comercial, la două săptămâni după ce soțul ei s-a sinucis, la scurt timp după căsătorie.

Tânăra, care era studentă la medicină, a încercat să-și ia viața, aruncându-se de la balconul unui mall, suferind răni grave, transmite Daily Star.

Aceasta ar fi recurs la gestul extrem la două săptămâni după ce soțul ei s-a sinucis. Ei se căsătoriseră cu puțin timp înainte de tragedie. Tânăra ar fi spus unui membru al familiei că vrea să iasă să facă cumpărături și înainte de a părăsi locuința, a lăsat un mesaj în care spunea că se duce la soțul ei.

Partenerul acesteia, care avea 32 de ani, a fost găsit inconștient în mașina sa după ce ar fi băut otravă, fiind implicat ulterior într-un accident rutier.

El a lăsat un bilet în care spunea că vinovați de moartea lui sunt doi ingineri, care l-ar fi hărțuit. La scurt timp, cei doi au fost reținuți de autorități.

Femeia a fost internată și primește îngrijiri medicale, iar o anchetă a fost demarată.

Sursa: Bianca Chirila

VIDEO PROTVPLUS.RO