Ryanair vinde bilete de avion cu 4,99 euro. Destinațiile populare disponibile în ofertă


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2017 20:25
Categorie: Stiri Diverse
Ryanair

Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat, cu ocazia "Black Friday", a doua ofertă de bilete la prețuri promoționale,de această dată cu prețuri pornind de la 4,99 euro, după ce în prima ofertă a redus tarifele cu 15%.

Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate marți și călătorii în luna ianuarie, spre destinații precum Milano, Bruxelles, Berlin, Londra, Frankfurt și plecări din Timișoara și Oradea.

”Temperaturile au scăzut, la fel și tarifele noastre. Astăzi avem 100,000 de locuri, de la doar 4.99€ pentru călătorii în ianuarie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopții. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir, dar să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.Ca parte a promoției noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziționate în această săptămână, asigurându-le clienților economii și mai însemnate”, a precizat Robin Kiely, purtător de cuvânt de la Ryanair, citat de www.observatordetimis.ro.

Lista completă a zborurilor anulate poate fi accesată aici.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO